نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: پیدا کردن مسیر فایلی که توسط برنامه من اجرا شده و نمایش مسیر آن در فرم

  1. #1

    پیدا کردن مسیر فایلی که توسط برنامه من اجرا شده و نمایش مسیر آن در فرم

    سلام احتیاج دارم که مسیر فایلی که توسط برنمامه من (یعنی کلیک راست روی فایل و باز کردن آن توسط برنامه من) باز می شود را در فرم داشته باشم .
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن مسیر فایلی که توسط برنامه من اجرا شده و نمایش مسیر آن در فرم

    نقل قول نوشته شده توسط vahidmostafa مشاهده تاپیک
    سلام احتیاج دارم که مسیر فایلی که توسط برنمامه من (یعنی کلیک راست روی فایل و باز کردن آن توسط برنامه من) باز می شود را در فرم داشته باشم .
    ممنون


    پیدا کردم برای استفاده دیگران :





    using System;
    using System.IO;


    namespace ConsoleApplication1
    {
    class Program
    {
    public static string fileee;
    static void Main(string[] args)
    {
    foreach (string arg in Environment.GetCommandLineArgs())
    {
    if (arg.Substring(arg.Length - 4, 4).ToLower() == ".mp3")
    {
    string vv = Path.GetFileName(arg);
    fileee = arg;
    }
    }
    Console.WriteLine("file path");
    Console.WriteLine(fileee);
    Console.ReadKey();
    // Pause for 5 seconds to see the double-clicked file's text.

    }
    }
    }



تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1390, 06:18 صبح
  2. آیا از سوالاتی که در این سایت می پرسید به جواب کامل و جامعی می رسید ؟
    نوشته شده توسط JanAli1390 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 21:56 عصر
  3. سوال: تغییر مسیج باکس های ویندوز با مسیج باکس برنامه
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1388, 09:32 صبح
  4. سوال: پیگیری پیام های رسیده و نرسیده
    نوشته شده توسط mehran20_200 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1387, 11:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •