نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطاهای عیر منتظره توسعه محصول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezamahdizadeh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    345

    خطاهای عیر منتظره توسعه محصول

    یکی از مشکلات توسعه محصولات مبتنی بر وب در حوزه های مربوط به استفاده از بسته هایی مثل انگولار، علت و رفع مشکل خطاها است. مثلا خطای پیوست شده با جستجو در اینترنت هم بیش از 5 ساعت وقت گرفته ولی هنوز نه علت آن قابل کشف است نه رفع آن. راه حل آن چیست؟ علت خاص این خطا و رفع آن چیست؟
    Uncaught Error: Unexpected value 'DecoratorFactory' imported by the module 'AppModule'. Please add a @NgModule annotation.    at syntaxError (compiler.js:1021)
    at compiler.js:10583
    at Array.forEach (<anonymous>)
    at CompileMetadataResolver.push../node_modules/@angular/compiler/fesm5/compiler.js.CompileMetadataResolver.getNgModuleMet adata (compiler.js:10558)
    at JitCompiler.push../node_modules/@angular/compiler/fesm5/compiler.js.JitCompiler._loadModules (compiler.js:23876)
    at JitCompiler.push../node_modules/@angular/compiler/fesm5/compiler.js.JitCompiler._compileModuleAndComponent s (compiler.js:23857)
    at JitCompiler.push../node_modules/@angular/compiler/fesm5/compiler.js.JitCompiler.compileModuleAsync (compiler.js:23817)
    at CompilerImpl.push../node_modules/@angular/platform-browser-dynamic/fesm5/platform-browser-dynamic.js.CompilerImpl.compileModuleAsync (platform-browser-dynamic.js:143)
    at PlatformRef.push../node_modules/@angular/core/fesm5/core.js.PlatformRef.bootstrapModule (core.js:4344)

    at Module../src/main.ts (main.ts:11)



    این هم کد مربوط به app.module.ts
    import { BrowserModule } from'@angular/platform-browser';import { NgModule, Component } from '@angular/core';
    import { HttpHeaders, HttpClientModule } from '@angular/common/http';
    // import { BrowserDynamic } from '@angular/platform-browser-dynamic';
    import { CommonModule } from '@angular/common';
    import { RouterModule } from '@angular/router';
    import { FormsModule } from '@angular/forms';

    import { AppComponent } from './app.component';
    import { ContactListComponent } from './Components/Contacts/contact-list/contact-list.component';

    import { ContactsService } from './Services/contacts.service';

    import { Observable } from 'rxjs';

    const httpOptions = {
    headers: new HttpHeaders({
    'Access-Control-Allow-Origin': '*',
    'Authorization': 'authkey'
    })
    };

    @NgModule({
    declarations: [
    AppComponent,
    ContactListComponent
    ],
    imports: [
    BrowserModule,
    Component,
    HttpHeaders,
    HttpClientModule,
    FormsModule,
    CommonModule,
    Observable,
    RouterModule.forRoot([
    { path: 'contact-list', component: ContactListComponent }
    ])
    ],
    providers: [ ContactsService ],
    bootstrap: [AppComponent]
    })
    export class AppModule { }


    آخرین ویرایش به وسیله rezamahdizadeh : شنبه 19 آبان 1397 در 06:16 صبح

  2. #2

    نقل قول: خطاهای عیر منتظره توسعه محصول

    این سوال ارتباطی با ASP.NET Core نداره. لطفا سوالات رو در بخش مخصوص به خودش مطرح کنید.

تاپیک های مشابه

  1. extended function point (معیارهای توسعه یافته نقطه کار)
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش مباحث و مقالات فراگیر مهندسی نرم افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 11:28 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •