نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کسر 1000 ریال

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    کسر 1000 ریال

    سلام دوستان
    فرمول کسر 1000 ریال در vb.net چی هست؟

  2. #2

    نقل قول: کسر 1000 ریال

    سلام دوست عزیز لطفا سوالتون رو یکم واضحتر توضیح بدین

  3. #3
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: کسر 1000 ریال

    نقل قول نوشته شده توسط niknam_mh مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    فرمول کسر 1000 ریال در vb.net چی هست؟
    سلام دوست عزیز

    فرمول کسر 1000 ریال را میخواهید یا روند کردن به 1000 ریال ؟
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: کسر 1000 ریال

    نقل قول نوشته شده توسط gilsoft مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    فرمول کسر 1000 ریال را میخواهید یا روند کردن به 1000 ریال ؟
    با سلام ممنون از توجه شما
    فرمول کسر 1000 ریال و 10000 ریال و 100000 ریال و 1000000 ریال رو میخواستم ممنون میشم راهنماییم کنید.

    مثلا میخام 5.365.853 بشه 5.360.000 ریال یا بشه 5.300.000 ریال
    89.537.432 ریال بشه 89.000.000 ریال
    نمی دونم منظورم رو رسوندم یا نه؟

  5. #5

    نقل قول: کسر 1000 ریال

    سلام

    از این متد استفاده کنید

    Private Function RoundNumber(inputNumber As Integer, pattern As Integer) As Integer


    Return inputNumber - (inputNumber Mod pattern)


    End Function


    پارامتر اول عددی اصلیتون هست و پارامتر دوم عددی که میخواید کسر بشه
    مثلا اگر بخواهید مقدار خرده ی تا 1000 ریال رو از عدد 145227 کم کنید
    Dim number = RoundNumber(145227, 1000)
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: کسر 1000 ریال

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    سلام

    از این متد استفاده کنید

    Private Function RoundNumber(inputNumber As Integer, pattern As Integer) As Integer


    Return inputNumber - (inputNumber Mod pattern)


    End Function


    پارامتر اول عددی اصلیتون هست و پارامتر دوم عددی که میخواید کسر بشه
    مثلا اگر بخواهید مقدار خرده ی تا 1000 ریال رو از عدد 145227 کم کنید
    Dim number = RoundNumber(145227, 1000)
    سلام ممنون دوست عزیز

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار a_mohammadi_m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    230

    نقل قول: کسر 1000 ریال

    سلام ،
    روش راحتتر : مثلا سر راست کردن تا 10000 ریال
    txtMablag.Text = Math.Ceiling(intMablag / 10000) * 10000

تاپیک های مشابه

  1. تقسیم 1000 رقمی بر 1000 رقمی تو فورترن بلدین؟
    نوشته شده توسط Masoudse7en در بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 06 شهریور 1389, 13:06 عصر
  2. طراحی شبکه با 1000 نفر کاربر برای ثبت نام
    نوشته شده توسط behnam263 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 مهر 1388, 23:20 عصر
  3. نمایش رکورد 50 تا 60 از یک جدول 1000 رکوردی
    نوشته شده توسط nasr در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 21 آذر 1385, 11:12 صبح
  4. تلفیق کردن اطلاعات 1000 جدول مشابه با هم
    نوشته شده توسط ykm145 در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1385, 11:12 صبح
  5. جدا کننده رقمهای 1000
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 12 اردیبهشت 1383, 10:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •