نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تغییرات در کد

  1. #1

    تغییرات در کد

    سلام
    دوستان من یک کد جاوا اسکریپت شمارنده دارم.میخام تو هر روز مثلا بیشتر از 30000 شمارنده بیشتر نره
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    var c=1;
    var t;
    var timer_is_on=0;
    function timedCount()
    {document.getElementById('mining').value=c;
    c=c+1;
    t=setTimeout("timedCount()",2000);}
    function doTimer()
    {if (!timer_is_on)
    {timer_is_on=1;
    timedCount();}}
    function stopCount()
    {clearTimeout(t);
    timer_is_on=0;}

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: تغییرات در کد

    سلام اینو اگر با php بزنی هم راحتتر هست و هم ایمن تر و اینکه قابل اعتماد تر چون ممکنه کاربر ساعت سیستم رو خودش کم وزیاد کنه که باعث مشکل میشه ولی دیگه ساعت سرور رو که دسترسی نداره

    در ضمن بایست یه مبنایی براش بزاری که بدونی الان روی چه عدددی هست

    حالا اینو برای چی میخوایی اگر بیشتر توضیح بدید شاید بهتر بتونم راهنمایی کنم

  3. #3

    نقل قول: تغییرات در کد

    خیلی گشتم با پی اچ پی اینکار بکنم ولی چیزی پیدا نکردم
    الان این تاییمر تو سایت تو یه اینپوت وقتی استارت میزنی بفرض از عدد 1 شروع میکنه به بالا رفتن بعد با اینپوت رو توی فرم گذاشتم بعد با زدن دکمه سیو عدد توی دیتابیس ذخیره میشه که بعدا دوباره با همین عدد اضافه بشه
    حالا میخام هر 24 ساعت یا هر روز از 30000 بیشتر تایمر بالا نره

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: تغییرات در کد

    خب تا همینجاش خوب رفتی جلو

    یک فیلد اضافه کن به جدولت تا نقطه شروع رو بدونی کجاست و با چند تا شرط if ساده میتونی انجامش بدی

    و در ضمن اگر به کاربر هم نشون ندی بهتر شاید باشه چون میتونه خودش دستی مقدارش رو کم کنه طبق گفته خود شما که میگی توی اینپوت هست و خب طبیعی کاربر میتونه درستکاری کنه

    با جاوااسکریپت نزنی بهتره با php بزن اگر مقدارش مهم و توی کار دیگری تاثیر میزاره

  5. #5

    نقل قول: تغییرات در کد

    برای تغییراتی که میگید ک کاربری تغییر بده من تو دوتا ورودی عدد رو میگیرم که رو اونی که نمایش میده نمیتونه تغییرات بده رو اون یکی ورودی رو با اینپوت هاییدن میگیرم که ذخیره کنه
    خب حالا کدهاش میمونه که چون مبتدی هستم
    توانایی شو ندارم ممنون میشم کمک کنید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: تغییرات در کد

    توی همون hiden هم میتونه دستکاری کنه

  7. #7

    نقل قول: تغییرات در کد

    خب داداش اینا بکنار با پی اچ پی چطوری اینکارو بکنم راهنمایی میکینی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 تیر 1390, 10:43 صبح
  2. سوال: مشکل در تغییر خصوصیت div با jquery با تغییر موقعیت scroll
    نوشته شده توسط alismith در بخش jQuery
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 23 اردیبهشت 1390, 20:16 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 19:08 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 فروردین 1389, 05:23 صبح
  5. تغییر تغییر مشخصه دستیابی(access specifier) کد ایجاد شده توسط نتبینز ؟؟؟
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 فروردین 1389, 03:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •