نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کمک در نوشتن برنامه (Method)

  1. #1

    کمک در نوشتن برنامه (Method)

    سلام دوستان لطفا این برنامه رو ببینید ......عکس اول......


    کلاسی که واسه اول بودن عدد نوشتم هم اینه .....عکس دوم.....



    مشکلم اینه که چجوری اختلاف بین بزرگترین و کوچکترین عدد اول چهار رقمی رو بدست بیارم
    و متد برای تعداد ارقام رو چجوری بنویسم

    لطفا کمک کنید ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: کمک در نوشتن برنامه (Method)

    یه متد بنویسید که عدد رو بدید بهش. و با یه شرط بررسی کنید که عدد بین 1000 تا 9999 باشه.اگه این عدد 4رقمی بود بره و اول بودنشو بررسی کنه.خب حالا دوتا متغییر نیاز دارید که هر دفعه مقدار کوچکترین و بزرگترین رو توش نگه دارید و تو هرمرحله بررسی کنید اگه عدد بزرگتر بود جایگزین بشه.
    من الگوریتمشو تقریبا براتون مینویسم . بقیه کد هارو خودتون زحمتشو بکشید. درخواست تمرینهای دانشجویی تو این سایت ممنوعه. من فقط راهنمایی میکنم ایشالله خودتون ادامشو بنویسید و تایپیکتونم پاک نشه.



    public bool is4digit(int num)
    {
    if (num >= 1000 && num <= 9999)
    return true;
    else
    return false;
    }
    public bool Avval(int num)
    {
    //متد بررسی عدد اول بودن
    //اگ اول بود return true;
    //اگر اول نبود return false;
    }
    public void main()
    {
    int[] getnum = new int[200];
    int min;int max;
    for (int i = 0; i < 200; i++)
    {
    //گرفتن 200 عدد و ذخیره در یک آرایه
    //....
    }
    min=getnum[0];
    max=getnum[0];

    for (int j = 0; j < getnum.Length; j++)
    {
    if(is4digit(getnum[j]))
    {
    if (Avval(getnum[j]))
    {
    if (min > getnum[j])
    {
    min = getnum[j];
    }
    if (max < getnum[j])
    {
    max = getnum[j];
    }
    }
    }
    }

    //برای نمایش اختلاف کوچکترین و بزرگترین مکث رو با مین تفریق کنید و نشون بدید
    }


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: کمک در نوشتن برنامه (Method)

    غذر خواهی میکنم محاسبه عدد اول رو نکردم بجاش عدد زوج رو نوشتم خودتون زحمتشو بکشین
    تابع عدد اول رو که نوشتین بجای تابع زوج جایگزین کنید

            {             for (var i = 1051; i < 1100; i++)
    ListNumber.Add(i);


    foreach (var VARIABLE in ListNumber)
    if (FourNumber(VARIABLE))
    if (CheckedZooj(VARIABLE))
    SaveZooj.Add(VARIABLE);


    MessageBox.Show("Max" + MaximumArray(SaveZooj) + Environment.NewLine + "Min" +
    MinimumArray(SaveZooj));
    }


    private readonly List<int> ListNumber = new List<int>();
    private readonly List<int> SaveZooj = new List<int>();


    //چک کردن عدد 4 رقمی
    private bool FourNumber(int num)
    {
    return num.ToString().Length == 4;
    }


    //چک کردن عدد زوج
    private bool CheckedZooj(int num)
    {
    if (num % 2 == 0)
    return true;
    else return false;
    }


    //کوچکترین عدد

    private int MinimumArray(List<int> nums)
    {
    return nums.Min();
    }


    //بزرگترین عدد
    private int MaximumArray(List<int> nums)
    {
    return nums.Max();
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تفاوت بین Virtual Method و Method Over Hidding در چیست؟
    نوشته شده توسط RamezanBeik در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 28 اسفند 1394, 10:57 صبح
  2. تفاوت class method با instance method
    نوشته شده توسط blaster-777 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 تیر 1393, 02:29 صبح
  3. Attach an Entity With Merg() Method (for method parameters)
    نوشته شده توسط saeed_Z_F در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 17 مهر 1386, 08:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •