نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: قابل تغییر نبودن کلید اصلی در ٍEntity FrameWork

  1. #1

    قابل تغییر نبودن کلید اصلی در ٍEntity FrameWork

    با سلام خدمت اساتید محترم
    من از Entity FrameWork استفاده می کنم مشکلم اینکه کلید اصلی رو با دستورات لینک نمی تونم update کنم لطفا راهنمایی کنید

    db = new Net_DbEntities();
    var data = db.cala.Find(Code);
    data.Code = txt_Code.Text.Trim();
    data.Name = txt_Name.Text.Trim();
    data.Unit = txt_unit.Text.Trim();
    db.SaveChanges();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: قابل تغییر نبودن کلید اصلی در ٍEntity FrameWork

    مگه کلید اصلی رو هم آپدیت میکنن؟!!! خب اینو تغییر بدید همه چی بهم میخوره که. درضمن اگه اتواینکریمنت باشه که بهتون اجازه تغییر نمیده. اگه هم نیست حتما تکراری دارید وارد میکنید. حالا خطایی که دریافت میکنید چی هست؟

  3. #3

    نقل قول: قابل تغییر نبودن کلید اصلی در ٍEntity FrameWork

    با سلام و خسته نباشید
    حرف شما رو قبول دارم
    وقتی که بخوایم یه جدول رو برای اولین بار مقدار دهی کنیم و این جدول فعلا هیج دیتای وابسته ای نداشته باشه که دیتایی رو بهم بریزه امکان داره اشتباهی مقداری رو وارد کنی ، یعنی حتما باید رکورد رو حذف کنی ؟
    ضمنا
    اتواینکریمنت هم نیست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: قابل تغییر نبودن کلید اصلی در ٍEntity FrameWork

    نمیدونم هدفتون از اتو اینکریمنت قرار ندادنش چیه ولی خب اگه دیتای وابسته ای نداشته باشه میشه تغییر داد. باید فورمت صحیحش و عدم تکراری بودنش حتما چک بشه.
    من انتیتی کار نکردم اما یادمه یه جا خوندم تو حالت کد فرست انتیتی خودش اتوماتیک اون فیلدی که آیدیهست رو تبدیل به کلید اصلی از نوع اتو اینکریمنت میکنه.
    یه نکته مهم که خوندم این بود: بروزرسانی کلید اصلی در انتیتی کار صحیحی نیست. با این کار هوییت شی تغییرمیکنه و کپی اطلاعات وکپی حافظه در همگام سازی کار بسیاری مشکلی میشه .برای همین مجاز نیست.
    باز شما خطایی که صادر میشه رو اینجا بزارید تا بدونیم مشکل چیه. اینجوری بدون نوشتن خطا اصلا نمیشه حدس زد مشکل چیه?!!
    بهرحالاین لینک هارو هم مطالعه بفرمایید:

    https://stackoverflow.com/questions/...tity-framework

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر در مدل در entity framework database first
    نوشته شده توسط a.golzar66 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 16 اردیبهشت 1397, 17:23 عصر
  2. سوال: تغییر کانکشن ذخیره شده مربوط به Entity Framework
    نوشته شده توسط علی فتحی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1395, 00:12 صبح
  3. سوال: تغییر مکان دیتابیس ایجاد شده با entity framework
    نوشته شده توسط perfeshnal در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1395, 02:44 صبح
  4. تفاوت entity framework ، linq to entity و Entity Framework Code First
    نوشته شده توسط negar.rafie در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 آذر 1393, 10:43 صبح
  5. سوال: تغییر مسیر کانکشن در entity framework ?
    نوشته شده توسط Fartaj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 بهمن 1392, 05:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •