نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: جستجو بین 2 مقدار

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Lightbulb جستجو بین 2 مقدار

    سلام دوستان .

    من توی فرمم 2 تا تکس باکس به اسم تاریخ شروع و تاریخ پایان دارم .

    اطلاعاتی که واکشی میکنم از sql و توی گرید ویو نشونشون میدم .

    اطلاعاتی که تکی جستجو میکنم اوکیه و تو گرید ویو نشون میده . مثلا فقط تاریخ شروع یا فقط تاریخ پایان رو جستجو میکنم اوکیه و نشون میده .

    مشکل من تو ترکیب دو تکس باکس هستش زمان جستجو .

    زحمت راهنمایی رو میکشید دوستان

  2. #2

    نقل قول: جستجو بین 2 مقدار

    نقل قول نوشته شده توسط behrooz69 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان .

    من توی فرمم 2 تا تکس باکس به اسم تاریخ شروع و تاریخ پایان دارم .

    اطلاعاتی که واکشی میکنم از sql و توی گرید ویو نشونشون میدم .

    اطلاعاتی که تکی جستجو میکنم اوکیه و تو گرید ویو نشون میده . مثلا فقط تاریخ شروع یا فقط تاریخ پایان رو جستجو میکنم اوکیه و نشون میده .

    مشکل من تو ترکیب دو تکس باکس هستش زمان جستجو .

    زحمت راهنمایی رو میکشید دوستان
    سلام دوست عزیر منظورت اینکه می خواهی جستجویت بر اساس تاریخ یعنی از تاریخ لغایت تاریخ باشد

  3. #3

    نقل قول: جستجو بین 2 مقدار

    دوست عزیز میتونید از BETWEEN استفاده کنید و یا / تاریخ حذف و دستور شرطی فی مابین >< بنویسید
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: جستجو بین 2 مقدار

    نقل قول نوشته شده توسط safari_m4 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیر منظورت اینکه می خواهی جستجویت بر اساس تاریخ یعنی از تاریخ لغایت تاریخ باشد
    اره عزیز منظروم همینه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: جستجو بین 2 مقدار

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز میتونید از BETWEEN استفاده کنید و یا / تاریخ حذف و دستور شرطی فی مابین >< بنویسید
    موفق باشید
    آقا حمیدرضای گل روش هارو بلدم ، تو یه پروژه ای 3 4 سال پیش نوشته بودم این روش رو ولی الان یادم نیست . هر دو روش رو مثال میزنید ؟؟ من فکر کنم از روش اول استفاده میکردم

    between textbox1 & textbox2

  6. #6

    نقل قول: جستجو بین 2 مقدار

    سلام دوست عزیز البته شاید به دردت نخورد و شکی نیست که حتما این مورد را هم رفتی ولی من در گزارش کیریهایم از این روش استفاده می کنم
    WHERE ((TB_Koli_Karaneha.[Date_Mah])>=M And (TB_Koli_Karaneha.[Date_Mah])<=N

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: جستجو بین 2 مقدار

    نقل قول نوشته شده توسط safari_m4 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز البته شاید به دردت نخورد و شکی نیست که حتما این مورد را هم رفتی ولی من در گزارش گیریهایم از این روش استفاده می کنم
    WHERE ((TB_Koli_Karaneha.[Date_Mah])>=M And (TB_Koli_Karaneha.[Date_Mah])<=N

    مرسی تست میکنم ، ولی بیشتر من توی سرچ دوتا تکست باکس ( که حاوی تاریخ ) هستن درگیرم . پیدا کردم میذارم دوستان استفاده کنن

  8. #8

    نقل قول: جستجو بین 2 مقدار

    سلام

    (
    @_d1 char(10),
    @_d2 char(10)
    )
    select ... WHERE ( [FiledDate] BETWEEN N''+@_d1+'' AND N''+@_d2+'');

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: جستجو بین 2 مقدار

    نقل قول نوشته شده توسط hrj1981 مشاهده تاپیک
    سلام

    (
    @_d1 char(10),
    @_d2 char(10)
    )
    select ... WHERE ( [FiledDate] BETWEEN N''+@_d1+'' AND N''+@_d2+'');

    مرسی ، این کد سی شارپه ، مشکلی نیست تبدیل میشه ولی یه چیزی

    من زمان ثبت در دیتابیس یه فیلد دارم به اسم تاریخ شروع ، یه فیلد دارم به اسم تاریخ پایان

    و اینجا موقع سرچ مشکل پیش میاد ، توی شرط where یه فیلد رو میگیره ، و ما دوتا فیلد رو میخوایم سرچ کنیم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار a_mohammadi_m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    230

    Unhappy نقل قول: جستجو بین 2 مقدار

    نقل قول نوشته شده توسط behrooz69 مشاهده تاپیک
    توی شرط where یه فیلد رو میگیره ، و ما دوتا فیلد رو میخوایم سرچ کنیم
    سلام
    از شما تعجب ميکنم بعد از چند سال برنامه نويسي ، يه کم دقت کنيد
    دستور Where هر شرطي رو بتونيد بديد براتون اجرا ميکنه ، مثلا
    Where [BiginDate] >= xxxxxxx and [EndDate] <= yyyyyy
    لطفا يکم به حافظه تون فشار بياريد
    تشکر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: جستجو بین 2 مقدار

    نقل قول نوشته شده توسط a_mohammadi_m مشاهده تاپیک
    سلام
    از شما تعجب ميکنم بعد از چند سال برنامه نويسي ، يه کم دقت کنيد
    دستور Where هر شرطي رو بتونيد بديد براتون اجرا ميکنه ، مثلا
    Where [BiginDate] >= xxxxxxx and [EndDate] <= yyyyyy
    لطفا يکم به حافظه تون فشار بياريد
    تشکر
    متشکرم ازتون ، مرسی فشار اوردم ، درگیریا که شدید شه فشار تاثیری نداره ، بازم مرسی ازتون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: جستجو بین 2 مقدار

    خدمت دوستان گرامی دستورات دوستان درست بود ، و جوابی که گرفتم اصلاحیش اینه . انشاله مفید واقع شه

     Try

    strsql = " select Fname,Lname
    FROM TblSample where Tarikh Between N'" & T_Search_By_Az_Tarikh.Text & "' AND '" & T_Search_By_Ta_Tarikh.Text & "' "

    da = New SqlDataAdapter(strsql, con)
    ds.Clear()
    da.Fill(ds, "TblSample ")

    dt = New DataTable
    da.Fill(dt)
    Datagridview.DataSource = dt

    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    End Try

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1402, 14:26 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 تیر 1395, 13:16 عصر
  3. استخدام برنامه نویس در استان همدان شهرستان تویسرکان
    نوشته شده توسط alvandyhamed در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1390, 17:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •