نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: درخواست کامپایل کردن یک سورس

  1. #1

    Exclamation درخواست کامپایل کردن یک سورس

    سلام دوستان
    اگر تایپیک را بد جایی زدم عذر میخوام.

    یک سورس دارم و نیاز دارم کسی اونو برام کامپایل کنه بهم بده.
    تا از خروجیش بتونم استفاده کنم.

    https://www.sourcebaran.com/%D8%B3%D...%88%D9%86.html

    من قادر ب دانلود و نصب ویژال استودیو نیستم.
    ممنون میشم کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: درخواست کامپایل کردن یک سورس

    سلام، برنامه ای که دادید، خودش کامپایل شده!
    برید تو پوشه AzmoonGir، بعد دوباره برید به AzmoonGir، سپس وارد پوشه bin بشید و در آخر پوشه debug رو باز کنید.
    برای استفاده از نرم افزار نیاز هست که پوشه DEBUG توی کامپیوترتون باشه!

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: درخواست کامپایل کردن یک سورس

    سلام ممنون از راهنماییتون

    اما اجرا نمیشه

    ارور میزنه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: درخواست کامپایل کردن یک سورس

    باید اس کیو ال سرور روی سیستمتون نصب بشه . البته با همون اینستنس نیمی که توی رشته اتصال برنامه تعریف شده که ظاهرا همون نام پیش فرض یعنی SQLEXPRESS هست
    آخرین ویرایش به وسیله rahmatipoor : شنبه 26 آبان 1397 در 13:11 عصر

  5. #5

    نقل قول: درخواست کامپایل کردن یک سورس

    ممنون دوست عزیزم. خدا خیرت بده. حل شد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 اردیبهشت 1395, 11:33 صبح
  2. سوال: سایت کد باز و اپن سوری چی هست و آیا سایتهای اپن سورس باید رایگان باشن؟
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1390, 21:34 عصر
  3. آموزش: خواهشا اگه میتونید جواب سوالم را بدید ! برنامه ام گیره این سوال است(بانک اطلاعاتی با تکست دایکومنت)
    نوشته شده توسط mahdi.fa در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 دی 1390, 16:22 عصر
  4. پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1390, 19:11 عصر
  5. سوال: Show() یا ShowDialog() سوال این است! و سوالات کوچک دیگر
    نوشته شده توسط ostovarit در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 12 دی 1389, 22:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •