نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر ورژن sql server در asp.net core

  1. #1
    کاربر جدید آواتار alirezaavini
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    تهران
    سن
    27
    پست
    20

    Exclamation تغییر ورژن sql server در asp.net core

    با سلام خدمت دوستان
    در پروژه خودم که با .net core نوشتم و از ef core استفاده میکنم به مشکل زیر برخوردم
    هنگام استفاده از متد Take با ارور زیر برخورد کردم:

    System.Data.SqlClient.SqlException: 'Incorrect syntax near 'OFFSET'. Invalid usage of the option NEXT in the FETCH statement.'

    طبق جستجویی که داشتم sql server 2008 با این متد ef core , ef7 مشکل داره.

    حالا من چطور میتونم به ویژوال استودیو یا برنامم بفهمونم که از sql server 2017 که روسیستمم نصبه استفاده کنه؟

  2. #2

    نقل قول: تغییر ورژن sql server در asp.net core

    برای اینکار می توانید از روش زیر استفاده کنید :


    public class AppDbContext : DbContext
    {

    protected override void OnConfiguring(DbContextOptionsBuilder optionsBuilder)
    {
    var coonectionString = "Data Source=localhost\\MSSQLSERVER01;Initial Catalog=AppDb01;Integrated Security=True";
    optionsBuilder.UseSqlServer(coonectionString);
    }
    }


    مقدار ConnectionString رو برای سرور هدفت (SQL) مشخص کنید.

    همینطور می توانید تنظیمات را تزریق کنید. کد نمونه ی آن در قالب پیش فرض پروژه های ASP NET Core وجود دارد.

تاپیک های مشابه

  1. درخواست نرم افزار SQL Server Enterprise per core edition
    نوشته شده توسط h03yn_ht در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1392, 13:18 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •