نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نمایش Pdf در برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Lightbulb نمایش Pdf در برنامه

    سلام دوستان گرامی

    برنامه ما ، قراره توی بخشیش که اطلاعات کاربر ثبت میشه یه فایل مثلا رزومه رو به صورت Pdf از کاربر بگیره .
    ببینید برنامه تحت شبکه هستش و دیتابیس قراره رو یه سیستم مبدا قرار بگیره و دوستان استفاده کنند .

    حالا چند سوال پیش میاد .

    1 - بهترین روش استفاده از PDF چی هستش ؟؟ ( یعنی اینکه تبدیل به باینریش کنیم مثل عکس و ذخیره کنیم تو دیتابیس و موقع خوندن عکسشو انجام بدیم ؟؟ ( تو این روش اگه دیتابیس بپره فاتحهههههه ) یا اینکه یه فولدر توی برنامه یا هرجایی درست کنیم و فایل پی دی اف رزومه رو از اونجا بخونه ؟؟ ( تو این روش اگه فولدر پاک شه فاتحهههههههه )

    2 - pdf اگه توی دیتابیس ذخیره شه ، و حجم پی دی اف ها بالا باشه به دیتابیس و سرعت برنامه فشار نمیاد ؟

    3 - میدونیم که توی کامپاننت Dev Express کامپاننت PDF Reader وجود داره و میشه گذاشت و استفاده کرد ازش ، تلریک هم باید داشته باشه چک نکردم . بهتره از این روش استفاده کنیم یا از Pdf ریدر خود ویندوز ؟؟

    4- کمک شما دوستان رو میطلبه ، تا جایی هم که من جستجو کردم همچین بحثی نشده بود تا الان .

    5 - نمونه سورس ثبت فایل pdf در هنگام Insert در دیتابیس Sql و نمونه فراخوانی اون رو هم دوستان زحمت بکشند که استفاده کنیم ازش .

    نمونه فرم ثبت : 3 TextBox ، یه OpenFileDialog ، یه Button

    نام خانوادگی ، کد ملی ، شماره تماس ، رزومه

    --

    نمونه فرم فراخوانی : بر اساس کد ملی جستجو میشه ، و اطلاعات از دیتابیس sql فراخوانی میشه ، اگه درست بود و وجود داشت هم اطلاعات شخص رو بیاره هم فایل پی دی اف رو نشون بده .
    اینجا حالا یا از طریق سیستم اقدام میشه ، و یا از طریق ریدر خود برنامه و یا هرچیزی که اساتید استفاده میکنن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نمایش Pdf در برنامه

    یه مشکلی داری تو تالار vb.net اعلامش میکنی 1 ماهی طول میکشه تا آقا کسی جواب بده یا نه !

    اخرشم که خود شخص مشکل رو پیدا میکنه ، و اونم نمیاد در اختیار دوستان قرار بده ، این میشه که تالار vb.net میشه این و تالار C#‎ میشه 100 تا ادمین و 10000 تا پاسخگو .


    گله از ادمین های محترم ، لطفا کسی که تو زمینه vb.net حرفه ایه رو چندتا ادمین بیارین و اضافش کنین به بخش .

    که لااقل دوستان مشکلشون حل شه .

    یا هم که بخش vb.net رو ببندید.


    شرمنده که تند حرف زدم ولی اگه قراره تالار هم فکری تبدیل بشه به تالار سکوت نباشه بهتره

  3. #3

    نقل قول: نمایش Pdf در برنامه

    سلام

    یا هم که بخش vb.net رو ببندید.
    چشم قربان ، اطاعت امر



    1- به هر حال از هر روشی استفاده کنید ، اگر اتفاقی برای سخت افزارتون بیفته اطلاعاتتون از دست میره ، فرقی نمیکنه (شما باید با تهیه بک آپ مانع از بروز همچین اتفاقی بشید)

    2- بالاخره حجم فایل های شما 100 مگابایت که نیست ، فایل رزومه حجم محدودی داره و اگر درست جداول طراحی و استفاده بشوند ، مشکلی پیش نمیاد

    3- بنده از کامپوننت سایر شرکت ها تا حد امکان استفاده نمیکنم.

    4- نتیجه که یقینا توی نت پیدا میشه ، لکن شما دقیقا کد نهایی مورد نیاز خودتون رو میخواید بدون هیچ تغییر و تلاشی

    5- باشه ، در اسرع وقت انشاالله
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نمایش Pdf در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    سلام


    چشم قربان ، اطاعت امر



    1- به هر حال از هر روشی استفاده کنید ، اگر اتفاقی برای سخت افزارتون بیفته اطلاعاتتون از دست میره ، فرقی نمیکنه (شما باید با تهیه بک آپ مانع از بروز همچین اتفاقی بشید)

    ( ممنونم ازتون ، اونو تو فکرش هستم ، ولی خوب برنامه تحت شبکس ، و وقتی که انتظار نداری شاید مشکل پیش بیاد ، پس این با آپدیت حل میشه و میشه به Sql server زمان داد که هر 1 ساعت یک بار یک بک آپ بگیره از دیتابیس درسته ؟؟ )

    2- بالاخره حجم فایل های شما 100 مگابایت که نیست ، فایل رزومه حجم محدودی داره و اگر درست جداول طراحی و استفاده بشوند ، مشکلی پیش نمیاد

    درسته حرفتون ، حجم هر فایل پی دی اف میانگین 500 کیلوبایت الا یک مگه و VarBainary تا 8000 بایت و Image تا 2,147,483,647 بایت رو پشتیبانی میکنه البته بازم بستگی به این داره تو چه سطی بخواید استفاده کنید که به سیستم و برنامه فشار نیاره.
    3- بنده از کامپوننت سایر شرکت ها تا حد امکان استفاده نمیکنم.
    کامپاننت تلریک رو که در جریانش هستید ، یکی از ایتم هاش Pdf Reader هست و به ساده ترین روش ممکن این کارو انجام میده و همش ویزاردی هست ، چون من تو برنامم از کامپاننت تلریک استفاده کردم ، واسه همین توی Dll هاش هست و از خاصیت Pdf Reader اون میتونم استفاده کنم.
    4- نتیجه که یقینا توی نت پیدا میشه ، لکن شما دقیقا کد نهایی مورد نیاز خودتون رو میخواید بدون هیچ تغییر و تلاشی

    باورت نمیشه مهندس جان خیلی دارم سرچ میکنم ، تو سایت های ایرانی هم نه تو سایت های خارجی پیدا کردم ، حتی کد هاشم نوشتم و درست شد ، به خدا هر بار قبل اینکه سوالی رو بپرسم اینجا نه اینجا بلکه تو سایت های خارجی سرچ میکنم ، و فقط جهت اطمینان و یا کمک بیشتر میپرسم .
    (( واسه تیکتون هم ممنون ، کد مورد نیاز ... ))

    5- باشه ، در اسرع وقت انشاالله
    تا جایی که من فهمیدم الان فایل ها رو باید به روش تبدیل بایت به بایت از طریق باینری و یا Image وارد دیتابیس Sql کرد .
    من قبلا برنامش رو نوشته بودم ، برنامه عکاسی ، یادتونه ؟؟؟ تو همین تالار تو بخش vb.net هست ،
    من فکر میکردم پی دی اف نوع اضافه و فراخوانیش مثل عکس هست .

    فقط دو تا چیز واسم گنگه
    1 - تو اکثر سایت ها ، فراخوانی پی دی اف رو توی PictureBox انجام دادن ، چرا ؟؟ مگه picturebox قابلیت نمایش pdf رو داره ؟؟؟
    2 - تو یه سری سایت ها ، اومدن برای نمایش pdf از webBrowser استفاده کردن ؟؟ چرا و به چه دلیل ؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نمایش Pdf در برنامه

    و یه چیز دیگه ، برای فراخوانی خود فایلی که فرستادیم تو دیتایس مشکل دارم ، یعنی گنگه واسم بحث مشکلش نیست

    راه حل و همفکری که نگید کد آماده میخوام

    فراخوانیش مثل عکسه درست !

    توی فراخوانی عکس بهش PictureBox رو نسبت میدیم و عکس رو توش نشون میدیم .
    ولی توی فراخوانی pdf ما میتونیم از طریق system بیایم فایل رو با Acrobat Reader سیستم بازش کنیم ، ولی خوب ما نمیخوایم چیزی رو نسبت بدیم چرا ؟؟ چون هر بار که سرچ میشه نیاز نیست فایل پی دی افش باز شه .

    فراخوانی بشه ، اطلاعات سرچ شده بیاد ، پی دی اف رو یه جا داشته باشه و در صورت نیاز با یه دکمه پی افشو نشون بده .

    اینشه که واسم گنگه مهندس آشتیانی

    میدونم سرت شلوغه ، میدونم کار داری زیاد ، ولی خوب vb.net رو دوش شماس و مجبوریم کچلتون کنیم . به بزرگواری خودت ببخش .

  6. #6

    نقل قول: نمایش Pdf در برنامه

    این متد رو کپی کنید (کانکشن استرینگ و اسم تیبل و فیلد ها رو اصلاح کنید لطفا)


    Private Sub SaveFileToDatabase(filePath As String)


    Dim file As Byte()

    Try


    Using stream As New FileStream(filePath, FileMode.Open, FileAccess.Read)


    Using reader = New BinaryReader(stream)


    file = reader.ReadBytes(stream.Length)


    End Using


    End Using


    Using sqlConnection As New SqlConnection(Configuration.ConfigurationManager.C onnectionStrings("ConnectionString").ConnectionStr ing)


    Using sqlCommand As New SqlCommand("INSERT INTO FileArchive (FileContent) VALUES (@File)", sqlConnection)


    sqlCommand.Parameters.Add("@File", SqlDbType.VarBinary, file.Length).Value = file
    sqlConnection.Open()
    sqlCommand.ExecuteNonQuery()
    sqlConnection.Close()


    End Using


    End Using


    MsgBox("Selected File has been saved.")


    Catch ex As Exception


    MsgBox("An Error occured during file save operation" + vbCrLf + vbCrLf + ex.Message)


    End Try

    End Sub


    این هم نحوه فراخوانیش هست

    Dim openDialog As New OpenFileDialog()


    If openDialog.ShowDialog() = DialogResult.OK Then


    SaveFileToDatabase(openDialog.FileName)


    End If


    براش فرقی نداره ، هر نوع فایلی رو بدید سیو میکنه

    * تایپ فیلد در Sql Server باید varbinary(MAX) باشه
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نمایش Pdf در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    این متد رو کپی کنید (کانکشن استرینگ و اسم تیبل و فیلد ها رو اصلاح کنید لطفا)


    Private Sub SaveFileToDatabase(filePath As String)


    Dim file As Byte()

    Try


    Using stream As New FileStream(filePath, FileMode.Open, FileAccess.Read)


    Using reader = New BinaryReader(stream)


    file = reader.ReadBytes(stream.Length)


    End Using


    End Using


    Using sqlConnection As New SqlConnection(Configuration.ConfigurationManager.C onnectionStrings("ConnectionString").ConnectionStr ing)


    Using sqlCommand As New SqlCommand("INSERT INTO FileArchive (FileContent) VALUES (@File)", sqlConnection)


    sqlCommand.Parameters.Add("@File", SqlDbType.VarBinary, file.Length).Value = file
    sqlConnection.Open()
    sqlCommand.ExecuteNonQuery()
    sqlConnection.Close()


    End Using


    End Using


    MsgBox("Selected File has been saved.")


    Catch ex As Exception


    MsgBox("An Error occured during file save operation" + vbCrLf + vbCrLf + ex.Message)


    End Try

    End Sub


    این هم نحوه فراخوانیش هست

    Dim openDialog As New OpenFileDialog()


    If openDialog.ShowDialog() = DialogResult.OK Then


    SaveFileToDatabase(openDialog.FileName)


    End If


    براش فرقی نداره ، هر نوع فایلی رو بدید سیو میکنه

    * تایپ فیلد در Sql Server باید varbinary(MAX) باشه
    ----

    ممنونم ازتون ، این کد رو دارم ، این میشه Save کردن فایل دیتای مربوطه توی دیتابیس . مشکل اصلی برمیگرده به خوندنش ، این که فایل توی دتابیسه و از openfiledialog نباید استفاده شه چون فایل توی سیستم نیست که . درسته ؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نمایش Pdf در برنامه

    بهتره با کد مثال بزنم براتون

     Dim tt As Byte()


    If T_Name.Text = Nothing Then


    MsgBox("لطفا نام پرسنل را وارد کنید")


    Else


    Try


    tt = IO.File.ReadAllBytes(str_7)
    cmd = New SqlCommand
    cmd.Connection = con
    con.Open()


    cmd.CommandText = "INSERT INTO TblKomiteEnzebati (Fname,Lname,CodePersoneli,Shobe,Mantaghe,TarikhEl am,ScanFile,Molahezat)
    VALUES (@Fname,@Lname,@CodePersoneli,@Shobe,@Mantaghe,@Ta rikhElam,@ScanFile,@Molahezat)"


    cmd.Parameters.AddWithValue("Fname", T_Name.Text)
    cmd.Parameters.AddWithValue("Lname", T_LastName.Text)
    cmd.Parameters.AddWithValue("CodePersoneli", T_Code_Personeli.Text)
    cmd.Parameters.AddWithValue("Shobe", Cbo_ShobeHa.Text)
    cmd.Parameters.AddWithValue("Mantaghe", Cbo_Mantaghe.Text)
    cmd.Parameters.AddWithValue("TarikhElam", T_Tarikh_Shoro.Text)
    cmd.Parameters.AddWithValue("ScanFile", tt)
    cmd.Parameters.AddWithValue("Molahezat", T_Molahezat.Text)


    If con.State = ConnectionState.Open Then


    cmd.ExecuteNonQuery()
    Timer1.Enabled = True
    Progress_Bar_Main.Visible = True
    Progress_Bar_Main.Enabled = True


    End If


    Catch ex As Exception
    MsgBox("خطا در دریافت اطلاعات" & ex.Message)
    Finally
    con.Close()
    End Try
    Call Load_GridView()


    End If


    ما با این کد میایم اطلاعاتی رو ثبت میکنیم ، و همراش پی دی اف رزومش رو هم درج میکنیم تو دیتابیس

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش Pdf در برنامه

    به نظر و تجربه خودم، گذاشتن فایل ها بیرون از دیتابیس هم کار لود و سیو رو راحت تر می کنه و هم دیتابیس رو سبکتر و هم امکان ویرایش فایل پی دی اف و جایگزینی رو راحت تر
    بکاپ گرفتن از فایلها و دیتابیس به صورت مستقل انجام میشه. نهایتش برای حفظ اطلاعات، از نرم افزارهای سینک استفاده کرده و اطلاعات رو روی یک هارد خارجی یا فضای ابری کپی میگیرید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: نمایش Pdf در برنامه

    به نظر و تجربه خودم، گذاشتن فایل ها بیرون از دیتابیس هم کار لود و سیو رو راحت تر می کنه و هم دیتابیس رو سبکتر و هم امکان ویرایش فایل پی دی اف و جایگزینی رو راحت تر
    بکاپ گرفتن از فایلها و دیتابیس به صورت مستقل انجام میشه. نهایتش برای حفظ اطلاعات، از نرم افزارهای سینک استفاده کرده و اطلاعات رو روی یک هارد خارجی یا فضای ابری کپی میگیرید.
    حتی خودم فایلهای پی دی اف رو در یک پوشه به نام pdf می ریزم و نام فایل رو مطابق با Id رکورد دیتابیس قرار می دم که نیاز به فیلد آدرس فایل نداشته باشه؛ این جوری با داشتن آی دی اون رکورد، پیدا کردن فایل مورد نظر از توی ویندوز خیلی راحت تر میشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: نمایش Pdf در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط Hossis مشاهده تاپیک
    به نظر و تجربه خودم، گذاشتن فایل ها بیرون از دیتابیس هم کار لود و سیو رو راحت تر می کنه و هم دیتابیس رو سبکتر و هم امکان ویرایش فایل پی دی اف و جایگزینی رو راحت تر
    بکاپ گرفتن از فایلها و دیتابیس به صورت مستقل انجام میشه. نهایتش برای حفظ اطلاعات، از نرم افزارهای سینک استفاده کرده و اطلاعات رو روی یک هارد خارجی یا فضای ابری کپی میگیرید.
    حتی خودم فایلهای پی دی اف رو در یک پوشه به نام pdf می ریزم و نام فایل رو مطابق با Id رکورد دیتابیس قرار می دم که نیاز به فیلد آدرس فایل نداشته باشه؛ این جوری با داشتن آی دی اون رکورد، پیدا کردن فایل مورد نظر از توی ویندوز خیلی راحت تر میشه

    ممنونم ازت

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •