نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بهترین راه برای فراخوانی دیتاگرید ویو DatagridView

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Thumbs up بهترین راه برای فراخوانی دیتاگرید ویو DatagridView

    سلام مجدد اساتید ، توی فرم هایی که دیتاگرید ویو داریم ، بهترین راه برای فراخوانی دیتا در گرید ویو چی هستش ؟

    ویزارد بهتره یا این کدی که من نوشتم ؟؟؟

    توی فرم لوود بنویسیم به برنامه فشار نمیاره ؟؟؟


     Private Sub Load_GridView() 

    Try
    strsql = "select Fname,Lname,CodePersoneli from TblKomite "


    da = New SqlDataAdapter(strsql, con)
    ds.Clear()
    da.Fill(ds, "TblKomite ")
    dt = New DataTable
    da.Fill(dt)
    Dgv_Komite.DataSource = dt


    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    End Try
    End Sub


    سوال بعدی اینه که ! وقتی دیتایی جدیدی ثبت میکنیم ، برای نمایش لحظه ای در دیتاگرید ویو من میام این تابع رو آخر دکمه Insert اضافه میکنم و بعد هر Insert این کد فراخوانی میشه
    آخرین ویرایش به وسیله behrooz69 : سه شنبه 29 آبان 1397 در 13:26 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: بهترین راه برای فراخوانی دیتاگرید ویو DatagridView

    هر کسی یک روشی داره
    معمولا اونهایی که حرفه ای تر هستند، با کد می نویسند
    من هم از اول عادت کردم با کد بنویسم و راحت تره و فرم رو شلوغ نمی کنه

    اگر اطلاعات بخواد با برنامه لود بشه، در هر دو صورت روند شروع رو کند می کنه
    می تونید طوری طراحی کنید که اطلاعات اصلی با لود برنامه بیاد بالا و جزئیات در فواصل اجرای برنامه

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: حذف اطلاعات درون دیتاگربدویو datagridview
    نوشته شده توسط eng.moradpour در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 19 آبان 1396, 15:28 عصر
  2. سوال: ایحاد دیتا گرید ویو خاص datagridview
    نوشته شده توسط 09138312013 در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 بهمن 1394, 23:17 عصر
  3. split کردن داده ها به دیتاگریدویو DataGridView
    نوشته شده توسط moghtada در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 10 تیر 1394, 19:01 عصر
  4. آموزش: آموزش مراحل ساخت دیتاگریدویو(DataGridView)های سفارشی
    نوشته شده توسط 09138312013 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1394, 14:13 عصر
  5. تبدیل اطلاعات دیتا گرید ویو(DataGridView) به فایل XML
    نوشته شده توسط nasimnastaran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 26 بهمن 1390, 18:56 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •