نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کار نکردن MENU در صفحات ROUTE شده

  1. #1

    کار نکردن MENU در صفحات ROUTE شده

    سلام
    منوی HTML سایت در لایه ی دوم [صفحات زیرن دوم] کار نمیکنه ولی در لایه اصلی و حتی لایه اول کار میکنه
    منظورم از لای اصلی:
    www.site.com

    لایه ی اول:
    www.site.com/title

    لایه ی دوم:
    www.site.com/title/title2


    اینم کدهای GLOBAL
     Sub Application_Start(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)        RegisterRoutes(RouteTable.Routes)
    RegisterRoutes_username(RouteTable.Routes)
    End Sub

    Sub Application_End(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
    ' Code that runs on application shutdown
    End Sub

    Sub Application_Error(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
    'Response.Redirect("~/عدم-دسترسی")
    End Sub


    Sub Session_Start(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
    ' Code that runs when a new session is started
    End Sub


    Sub Session_End(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)
    ' Code that runs when a session ends.
    ' Note: The Session_End event is raised only when the sessionstate mode
    ' is set to InProc in the Web.config file. If session mode is set to StateServer
    ' or SQLServer, the event is not raised.
    End Sub
    Shared Sub RegisterRoutes(ByVal routes As RouteCollection)
    '------------- for working updatepanel
    routes.Ignore("{resource}.axd/{*pathInfo}")
    '---------------------------------------------
    routes.MapPageRoute("rss", "rss", "~/rss.aspx")
    routes.MapPageRoute("rule", "قوانین-و-مقررات", "~/rules.aspx")
    routes.MapPageRoute("howitworks", "چگونه-درگاه-فیلم-ایران-کار-میکند", "~/howitworks.aspx")

    routes.MapPageRoute("article", "نقد-تحلیل-اخبار-فیلم-کوتاه", "~/posts.aspx")

    routes.MapPageRoute("mediamaking", "رسانه-سازی-پخش-فیلم", "~/service_mediamaking.aspx")
    routes.MapPageRoute("movibeta", "movibeta", "~/movibeta.aspx")
    routes.MapPageRoute("Services", "سرویس-های-پخش-فیلم", "~/services.aspx")
    routes.MapPageRoute("oscars", "فستیوال-های-اسکاری-فیلم-کوتاه", "~/festivalsOscar.aspx")
    routes.MapPageRoute("festivalABC", "فستیوال-های-فیلم", "~/festivalABC.aspx")
    routes.MapPageRoute("contact", "تماس-با-درگاه-فیلم-ایران", "~/contact.aspx")
    routes.MapPageRoute("aboutus", "درباره-درگاه-فیلم-ایران", "~/aboutus.aspx")
    routes.MapPageRoute("price", "هزینه-پخش-بین-المللی-فیلم", "~/prices.aspx")
    routes.MapPageRoute("consultation", "مشاوره-پخش-بین-المللی-فیلم", "~/consultation.aspx")
    routes.MapPageRoute("features", "ویژگی-های-پخش-فیلم-درگاه-فیلم-ایران", "~/features.aspx")
    routes.MapPageRoute("notallow", "عدم-دسترسی", "~/notAllow.aspx")
    routes.MapPageRoute("profileband", "پروفایل-خارج-از-دسترس", "~/outProfile.aspx")


    End Sub

    Shared Sub RegisterRoutes_username(ByVal routes As RouteCollection)
    routes.MapPageRoute("POSTwithUnique", "{id}", "~/post.aspx")
    routes.MapPageRoute("POST", "{id}/{title}", "~/post.aspx")
    routes.MapPageRoute("categories", "{id}/{title}/دسته-محتوایی", "~/categories.aspx")
    End Sub

  2. #2

    نقل قول: کار نکردن MENU در صفحات ROUTE شده

    دوستان کسی به این مشکل برنخورده؟

  3. #3

    نقل قول: کار نکردن MENU در صفحات ROUTE شده

    سلام
    من حقیقتش کار نکردم رو این بخش ، اما چیزی که میاد به ذهنم اینه که فایل های CSS و JS رو لینک مستقیم ( آدرس کامل ) بده ببین مشکلت حل نمیشه .


    http://MySite.org/js/jquery.js

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: کار نکردن MENU در صفحات ROUTE شده

    نقل قول نوشته شده توسط Tekyegah مشاهده تاپیک
    سلام
    من حقیقتش کار نکردم رو این بخش ، اما چیزی که میاد به ذهنم اینه که فایل های CSS و JS رو لینک مستقیم ( آدرس کامل ) بده ببین مشکلت حل نمیشه .


    http://MySite.org/js/jquery.js
    پاسخ این دوستمون درسته. وقتی روتینگ میکنی، آدرس فایل ها درست چک نمیشه. آدرس فایل های css و js و عکس ها رو با / یا /~ شروع کن.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با Route
    نوشته شده توسط sonicuser در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1394, 09:41 صبح
  2. تغییر متن option menu و context menu
    نوشته شده توسط keyvan_s89 در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 02 اسفند 1392, 13:34 عصر
  3. سوال: مشکل با popup menu در shothink dhtml menu
    نوشته شده توسط s_babaei در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1388, 23:34 عصر
  4. استفاده از main menu و popup menu
    نوشته شده توسط rsheytoonak در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1387, 06:54 صبح
  5. Flash Menu or DHTML Menu ?
    نوشته شده توسط Mehdi0016 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1383, 10:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •