نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چطور میتونم پنجره Option برای برنامه خودم مطابق تصویر پیوست ایجاد کنم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    چطور میتونم پنجره Option برای برنامه خودم مطابق تصویر پیوست ایجاد کنم؟

    سلام

    میخواستم بدونم چطور میتونم پنجره تنظیمات برای برنامه خودم درست کنم که در سمت چپ یک TreeView باشه و در سمت راست به نسبت آیتمی که در TreeView انتخاب میکنم اشیاء متفاوتی برای اون آیتم ظاهر بشه.

    ممنون

    Option.png

  2. #2

    نقل قول: چطور میتونم پنجره Option برای برنامه خودم مطابق تصویر پیوست ایجاد کنم؟

    سلام. سوالتون خیلی کلیه دقیقاً مشکلتون کجاست
    باید درباره کار با Node ها در TreeView تحقیق کنید
    مثال:

    private void treeView1_AfterSelect(object sender, TreeViewEventArgs e)
    {
    if (treeView1.SelectedNode.Text == "عمومی")
    {
    MessageBox.Show("ok");
    // or show pannel
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: چطور میتونم پنجره Option برای برنامه خودم مطابق تصویر پیوست ایجاد کنم؟

    مشکلم کار با node نیست بلکه به ازاء هر node که کاربر کلیک میکنه میخوام اشیاء متفاوتی رو نشون بدم. مثلا اگر node اول کلیک شد میخوام یه data grid نمایش داده بشه و اگر node دوم کلیک شد n تعداد text box و... البته خودم به ازاء هر node یک فرم ساختم و در یک panel بصورت کنترل نمایش میدم که بخوبی هم کار میکنه فقز میخ.استمبدونم دیگران با روشی کار میکنند. ممنون

  4. #4

    نقل قول: چطور میتونم پنجره Option برای برنامه خودم مطابق تصویر پیوست ایجاد کنم؟

    شخصاً خودم با Tab View کار میکنم البته نه به شکل بالا
    شما هم میتونید به جای استفاده از فرم از تب ویو استفاده کنید که توسط کد پست قبل روی هر Node کلیک شده تب ها Visible بشن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: چطور میتونم پنجره Option برای برنامه خودم مطابق تصویر پیوست ایجاد کنم؟

    منم برا اینجور مواقع فرم هایی رو طراحی میکنم و توی تب لود میکنم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: چطور میتونم پنجره Option برای برنامه خودم مطابق تصویر پیوست ایجاد کنم؟

    سلام
    من با لیست باکس نوشتم شما با تری ویو بنویسید
    Unt222itled.png
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. علت این خطا چی میتونه باشه؟عکس پیوست شده
    نوشته شده توسط android69 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 اردیبهشت 1393, 20:05 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 09 خرداد 1392, 07:49 صبح
  3. چرا فایل فلش رو نمیتونم پیوست پروژه م کنم...؟
    نوشته شده توسط Mosafers در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1391, 00:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •