نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از waitforinputidle برای کنسول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    استفاده از waitforinputidle برای کنسول

    سلام
    دوستان من برای بازکردن فایل exe داخل یک پنل از کدی استفاده میکنم که شامل تکه کد زیر هست :
    process.WaitForInputIdle();


    حالا من میخوام یک فایل اجرایی کنسول به زبان ++C رو اجرا کنم ولی این تکه کد خطا میده چون برنامه نوشته شده به زبان ++C فاقد UI هستش یعنی گرافیکی نیست
    حالا سوالم اینه که برای اجرای برنامه خارجی با شرایط مذکور چه راهی وجود داره؟

  2. #2

    نقل قول: استفاده از waitforinputidle برای کنسول

    سلام. خب خطا رو میزاشتید تا بررسی بشه
    کد زیر رو تست کنید

    using System.Runtime.InteropServices;
    using System.Diagnostics;


    [DllImport("USER32.DLL")]
    static extern IntPtr SetParent(IntPtr hWndChild, IntPtr hWndNewParent);


    [DllImport("USER32.dll")]
    private static extern bool MoveWindow(IntPtr hwnd, int x, int y, int cx, int cy, bool repaint);

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)        {
    Process process = Process.Start("notepad.exe");
    process.WaitForInputIdle();
    SetParent(process.MainWindowHandle, this.panel1.Handle);


    MoveWindow(process.MainWindowHandle, 0, 0, this.Width - 90, this.Height, true);
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: استفاده از waitforinputidle برای کنسول

    دوست عزیز ممنون از پاسختون
    لطفا دقت بفرمایین که نوشتم بالا خطا بخاطر عدم وجود UI هستش و این کدی که شما زحمتش رو کشیدین همون کدی هست که من استفاده میکنم ولی برای برنامه های کنسولی پاسخگو نیست چون گرافیکی نیستن
    مجدد ممنون از وقت گذاشتنتون

تاپیک های مشابه

  1. دستکاری صفحه کنسول
    نوشته شده توسط A_1377ranjbar در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 20 آذر 1394, 18:52 عصر
  2. سوال: ارتباط دو طرفه با اینترنت با استفاده از سوکت پروگرامینگ
    نوشته شده توسط sinaprog در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 02 خرداد 1393, 17:27 عصر
  3. سوال: WaitForInputIdle(15000) fبرای چیست ؟
    نوشته شده توسط drsina در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 تیر 1392, 21:25 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 تیر 1392, 10:01 صبح
  5. طریقه استفاده از سوکتها
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اسفند 1382, 10:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •