نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: عدم استفاده از برنامه در چند کامپیوتر

  1. #1

    عدم استفاده از برنامه در چند کامپیوتر

    سلام
    دوستان من یک برنامه با اکسس ساختم و حالا میخام قابلیتی بزارم که فقط در یک کامپیوتر اجرا بشه و راه حلی که به ذهنم رسیده اینه که مثلا از کاربر بخام سریال هاردیسکشو برام بفرسته و من اونو منها یا به اضافه یه عددی بکنم و برنامه باز بشه. یعنی اگه سریال یک کامپیوتر500 باشه به برنامه بگم که رمزش 500+5 هست مثلا و کاربر هم که اطلاع نداره از این موضوع و کد رو از طریق پیامک و یا وب بفرسته برا من و من رمز رو بهش تحویل بدم.
    سوال من اینه :
    میخوام اولین بار که اجرا شد فرم مربوط به کد سریال هارد دیسک اجرا بشه و بخش کد فعاسازی که تا این قسمت مشکلی نیست.
    میخام بدونم که چه جوری میتونم این صفحه رو فقط در هنگام اجرای بار اول بیارم و درصورتی که کاربر موفق شد فعالش کنه دیگه نپرسه کد فعالسازی رو
    مشکل دوم اینجاست که سریال ّبه شکل زیره و نمیشه عملیات ریاضی روش انجام داد! چه راح حلی پیشنهاد میکنید ؟
    2336321-QMJ-664132
    فقط هر راه حلی پیشنهاد میکنید لطفا کامل و کدشو هم بزارین. چون زیاد حرفه ای نیستم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: عدم استفاده از برنامه در چند کامپیوتر

    سلام
    درباره ماکرو autoexec جستجو کن. راهگشاست

  3. #3

    نقل قول: عدم استفاده از برنامه در چند کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    سلام
    درباره ماکرو autoexec جستجو کن. راهگشاست
    چیز خاصی پیدا نکردم متاسفانه

  4. #4

    نقل قول: عدم استفاده از برنامه در چند کامپیوتر

    سلام دوست عزیز
    شما که فرم اولیه را درست کردید و کاربر کد مربوطه را وارد کرد دو تا راه آسون داره 1- بعد ثبت کد و تایید فرم، با کلیک روی دکمه تایید فرم را غیر فعال کنید یعنی همراه با تایید کد در صورت صحیح بودن کد هم ریجستر بشه هم فرم اولیه unvisible بشه 2- در فرم اولیه یک تیک باکس بذارید تا پس از تایید کد و بررسی صحت آن ، کاربر خودش تصمیم بگیره که فرم اولیه مجدد نمایش داده بشه یا نه

  5. #5

    نقل قول: عدم استفاده از برنامه در چند کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط fazl11 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    شما که فرم اولیه را درست کردید و کاربر کد مربوطه را وارد کرد دو تا راه آسون داره 1- بعد ثبت کد و تایید فرم، با کلیک روی دکمه تایید فرم را غیر فعال کنید یعنی همراه با تایید کد در صورت صحیح بودن کد هم ریجستر بشه هم فرم اولیه unvisible بشه 2- در فرم اولیه یک تیک باکس بذارید تا پس از تایید کد و بررسی صحت آن ، کاربر خودش تصمیم بگیره که فرم اولیه مجدد نمایش داده بشه یا نه
    روش خوبی بود برای یک بار اجرا. منتها اگه بعد unvisibel شدن همون فایل رو ببره تو یه کامپیوتر دیگه باید فرم دوباره کار کنه تا برای اون کامپیوتر باز نشه!که با این روش فکر نکنم بشه. بنظرم بهترین راه اینه که یه تیبل بسازیم که داخلش سریال کامپیوتر و کد فعالسازی جا بگیره و تو بار اول که کد فعالسازی رو وارد کرد در جدول ثبت بشه و هربار که برنامه رو اجرا کرد اول جدول رو برسی کنه و ببینه اگه سریال و کد فعالسازی باهم مچ هستن نشون نده. ولی چه جوری اینکار رو بکنم؟ که با هربار اجرای نرم افزار اول جدول رو بررسی کنه بعد ببینه اگه کد فعالسازی وجود داشت بره به برنامه و اگه نداشت فرم فعالسازی رو نشون بده. چه جوری این کارو بکنم؟

  6. #6

    نقل قول: عدم استفاده از برنامه در چند کامپیوتر

    سلام
    برای این کار شما باید یه فرم در شروع برنامتون قرار بدین که حاوی 2 تا تکست باکس باشه
    در اولی بیاد شماره هارد سیستم را بخونه
    در دومی هم شما کد ریجستر تولید شده را به کاربر میدین تا ثبت کنه
    شما در انلود فرم هم باید دستور بنویسید که بیاد کد هارد بخونه و در تکست اول نمایش بده . بعد با تکست دوم برابری کنه البته با اون مدل دلخواهرشما در vbبرابر کنه
    اگه مساوی بود که فرم بعدی را باز کنه وگر نه خود فرم نمایش داده بشه
    اگه تمایل داشتین دمو ریجستر در کانال تلگرام بنده هست . میتونید الگو بگیرین
    AccessSoft@

  7. #7

    نقل قول: عدم استفاده از برنامه در چند کامپیوتر

    سلام
    بهترین روش برای شما این هست که یک جدول ایجاد کنید و سریال ارسالی که شما برای کاربر ارسال می کنید در یک فیلد همان جدول دخیره شود /. فقط کافی هست و در انتها با یک کد نویسی ساده تا زمانی که ان فیلد به صورت دستی پاک نشود بر روی ان سیستم باز می شود.
    در بخش
    on loadeفرم کد زیر را وارد نمایید.
    Private Sub Form_Load()
    Me.txtSerial = CreateObject("Scripting.FileSystemObject").GetDriv e("c:").SerialNumber
    End Sub

  8. #8

    نقل قول: عدم استفاده از برنامه در چند کامپیوتر

    نقل قول نوشته شده توسط gitec1 مشاهده تاپیک
    سلام
    بهترین روش برای شما این هست که یک جدول ایجاد کنید و سریال ارسالی که شما برای کاربر ارسال می کنید در یک فیلد همان جدول دخیره شود /. فقط کافی هست و در انتها با یک کد نویسی ساده تا زمانی که ان فیلد به صورت دستی پاک نشود بر روی ان سیستم باز می شود.
    در بخش
    on loadeفرم کد زیر را وارد نمایید.
    Private Sub Form_Load()
    Me.txtSerial = CreateObject("Scripting.FileSystemObject").GetDriv e("c:").SerialNumber
    End Sub
    ممنون بابت راهنمایی ولی من کد نویسی بلد نیستم اصلا. چه جوری کد بنویسم که اگه برابر بود دیگه اجرا نشه؟ و همچنین اگه به کامپیوتر دیگه ای کپی شد اونجا هم باز سریال بخواد؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 40
    آخرین پست: جمعه 21 مهر 1391, 00:10 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 01 مهر 1390, 12:24 عصر
  3. آیا ممکنه با یک برنامه فایلی رو که از کامپیوتر خودمون بدون استفاده از email برای کامپیوتر شخص دیگری
    نوشته شده توسط amintiger در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 تیر 1390, 22:28 عصر
  4. دانستن IP یک کامپیوتر دیگر
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 17 شهریور 1389, 20:23 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 شهریور 1389, 03:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •