نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش چارت

  1. #1

    نمایش چارت

    سلام دوستان
    من یک جدول دارم که اطلاعات سفارش یک واحد تولیدی رو ذخیره کرده ، حالا من می خوام فیلد مبلق سفارشات رو جمع کنه بصورت هر سال جدا مثلا میزان درامد سال 97 و میزان درامد سال 98 - 99 1400 و ... را هرکدام جدا جدا محاسبه کنه و در چارت نمایش بده. من از بانک اطلاعاتی sql express استفاده می کنم، ممنون میشم راهنماییم کنید یا لااقل تاپیکی در این مورد اگه میدونید معرفی کنید خیلی وقت درگیر این موضوع هستم

  2. #2

    نقل قول: نمایش چارت

    این کد دقیقا همونیه که می خوام ولی جواب نمیده تو sqldatasource یا هر قسمتی که تونستم امتحان کردم ولی ارور میده، به چه صورت باید استفاده کنم ؟
    SELECT saal, sum(jamkol) FROM [sefaresh] GROUP BY saal


    تصویر ارور
    123.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله masoudsalahi : یک شنبه 04 آذر 1397 در 23:35 عصر

  3. #3

    نقل قول: نمایش چارت

    نوع ستونی که به عنوان پارامتر به تابع sum ارسال میشه باید از انواع عددی باشد نه رشته!

  4. #4

    نقل قول: نمایش چارت

    تشکر دوست عزیز حل شد
    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    نوع ستونی که به عنوان پارامتر به تابع sum ارسال میشه باید از انواع عددی باشد نه رشته!

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •