نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کرش برنامه در هنگام اجرا شدن

  1. #1

    کرش برنامه در هنگام اجرا شدن

    سلام. خسته نباشید.
    من برنامه نویسی اندروید را تازه دارم آموزش می بینیم.
    الان یه مشکل با imageView دارم .
    این ارور را میده . هرچی چک میکنم متوجه نمیشم مشکل چیه اگه srcCompat استفاده کنم ارور نمیده ولی android :src استفاده میکنم ارور میده

    در ضمن تا الان با این مشکل مواجه نبودم از ابونتو به ویندوز کوچ کردم این مشکل را دارم.

    با تشکر

    logcat

        android.view.InflateException: Binary XML file line #11: Binary XML file line #11: Error inflating class android.widget.ImageView



    کد xml

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><RelativeLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto">










    <ImageView
    android:id="@+id/image"
    android:layout_width="300dp"
    android:layout_height="300dp"
    android:src="@drawable/sina"
    android:contentDescription="@string/singerName_ali"/>




    <RelativeLayout
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    android:background="@color/e01color">


    <LinearLayout
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_above="@id/shimmerText"
    android:orientation="vertical"


    >


    <LinearLayout
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:orientation="horizontal"
    android:gravity="center"
    android:layout_gravity="center"
    >


    <LinearLayout
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:orientation="horizontal">
    <android.support.v7.widget.AppCompatImageView
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:tint="@color/white"
    app:srcCompat="@drawable/ic_favorite_border_black_24dp"
    android:paddingRight="2dp"/>


    <TextView
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="@string/like_ali"
    android:textColor="@color/like"
    android:paddingRight="10dp"
    android:textSize="16sp"
    android:id="@+id/like"/>
    </LinearLayout>


    <LinearLayout
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:orientation="horizontal">
    <android.support.v7.widget.AppCompatImageView
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:tint="@color/white"
    app:srcCompat="@drawable/ic_comment_black_24dp"
    android:paddingRight="2dp"/>


    <TextView
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="@string/comment_ali"
    android:textColor="@color/like"
    android:textSize="16sp"
    android:paddingRight="10dp"
    android:id="@+id/comment"/>


    </LinearLayout>
    <LinearLayout
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:orientation="horizontal">
    <android.support.v7.widget.AppCompatImageView
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:tint="@color/white"
    app:srcCompat="@drawable/ic_remove_red_eye_black_24dp"
    android:paddingRight="2dp"/>


    <TextView
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="@string/view_ali"
    android:textColor="@color/like"
    android:textSize="16sp"
    android:paddingRight="10dp"
    android:id="@+id/view"/>
    </LinearLayout>




    <LinearLayout
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:orientation="horizontal">


    <android.support.v7.widget.AppCompatImageView
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:tint="@color/white"
    app:srcCompat="@drawable/ic_date_range_black_24dp"
    />


    <TextView
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="@string/data_ali"
    android:textColor="@color/like"
    android:textSize="16sp"
    android:id="@+id/date"/>
    </LinearLayout>
    </LinearLayout>


    </LinearLayout>




    <TextView
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="@string/singerName_ali"
    android:textSize="30sp"
    android:textStyle="bold"
    android:gravity="center"
    android:padding="8dp"
    android:textColor="@color/e01singer"
    android:id="@+id/singerName"/>






    <com.facebook.shimmer.ShimmerFrameLayout
    android:id="@+id/shimmerText"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignParentBottom="true"


    >


    <TextView
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:text="@string/musicName_ali"
    android:layout_gravity="center"
    android:gravity="center"
    android:textSize="30sp"
    android:padding="6dp"
    android:textStyle="bold"
    android:textColor="@color/e01musci"
    android:id="@+id/musicName"
    android:background="@color/e01color"
    />
    </com.facebook.shimmer.ShimmerFrameLayout>








    </RelativeLayout>


    </RelativeLayout>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: کرش برنامه در هنگام اجرا شدن

    مطابق تصویر زیر چک کنید ببینید جلوی اسم عکس داخل پرانتز عدد 24 نوشته شده یا خیر
    اگر نوشته شده یکبار دیگه عکس و کپی کنید و بجای drawable-24 گزینه drawable خالی و انتخاب کنید.

  3. #3

    نقل قول: کرش برنامه در هنگام اجرا شدن

    ممنون از راهنماییتون کارم راه افتاد... به v24 دقت نکرده بودم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •