نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در آژاکس

  1. #1

    مشکل در آژاکس

    من می خواهم در صفحه main.php از طریق یکسری چک باکس که همگی آنها در کلاس college قرار دارند در صورتی که توسط کاربر انتخاب شوند مقدارشان بصورت آژاکسی به صفحه getgroup.php فرستاده شود

    $(".college").click(function () {

    if ($(this).prop("checked") == true) {
    val = $(this).val();
    $.ajax({
    type: "GET",
    url: "getgroup.php?id=" + val,

    success: function (response) {
    $("#groups").html(response);
    }
    });

    }

    });
    در صفحه getgroup.php گروه های آموزشی با استفاده شماره آی دی دانشکده نمایش داده می شوند
    <?php
    $link = mysqli_connect("127.0.0.1","root","password","many tomany");
    mysqli_set_charset($link,"utf8");
    $query = "select * from groups where college_id = ".$_GET["id"];
    $result = mysqli_query($link,$query);
    $groups = mysqli_fetch_all($result,MYSQLI_ASSOC);
    foreach($groups as $group){
    echo $group['name'] ."<input type='checkbox' class='group' name='groups[]' value=$group[id]>";
    }
    ?>
    همه چیز تا این مرحله به درستی انجام می پذیرد و من هر دانشکده ای را که انتخاب کنم گروه های آموزشی اش بصورت چک باکس لیست می شود مشکل از آنجایی شروع می شود
    که من پس از آن از طریق jquery و یا javascript نمی توانم به چک باکس های مربوط به گروهها یآموزشی دسترسی داشته باشم من کد زیر را در ادامه صفحه main.php
    نوشته ام ولی کار نمی کند
     $(".group").click(function () {
    alert("hooray!");
    }
    );
    یعنی هیچ آلرتی صورت نمی گیرد

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: مشکل در آژاکس

    سلام بجای click بایست on بزنی اینجوری

    $(".group").on('click', function() {    alert(1);});

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: مشکل در آژاکس

    درست شد یا نه ؟؟!!

  4. #4

    نقل قول: مشکل در آژاکس

    سلام نه درست نشد بنظرتون اشکال از کجاست ؟ من همین دستور را در کنسول که اجرا می کنم اجرا میشه ولی در کد نه ؟
    Screenshot from 2018-11-29 21-10-59.png

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •