نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پاک کردن یک عکس از سرور به وسیله php

  1. #1

    پاک کردن یک عکس از سرور به وسیله php

    با سلام
    داخل این php من میخوام یه id رودریافت کنم ، وبعد از دریافت، آدرس عکس مربوط به اون id رو از دیتابیس بگیرم و پاکش کنم، دستوراتی که نوشتم در زیر اومده، ولی فایل پاک نمیشه

    شرح کدها : آدرس متناظر با آی دی درست دریافت میشه که مشابه اینه:
    http://bestabsd.com/bestfile/pics/jan18-11-28-20-46-36.jpg

    که من بخش های اضافه ش رو حذف کردم و فقط رو
    jan18-11-28-20-46-36.jpg

    داخل یه فایل میریزه، حالا باید این اسم رو داخل پوشه ای که مشخص کردم پاک کنه، که پاک نمی کنه


    function delete(){

    $connection = connectToDatabase();
    $ID = $_REQUEST['ID'];

    if($ID!==""){


    $result1 = mysqli_query($connection,"select Img1 from banners where ID='$ID' ");
    $row = mysqli_fetch_array($result1);
    $namefile1 = $row[0];
    $namefile11=str_replace("http://bestabsd.com/bestfile/pics/", "", $namefile1);
    $base_directory = '/public_html/bestfile/pics/';
    unlink($base_directory.$namefile11);

    mysqli_close($connection);

    }else {
    print "null";
    }
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhas1367 : جمعه 09 آذر 1397 در 21:58 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار xoogle.ir
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    <?مشهد=?>
    پست
    503

    نقل قول: پاک کردن یک عکس از سرور به وسیله php

    سلام دوست عزیز

    برای حذف کردن فایل باید مسیر کامل فایل رو بدین. فولدر public_html معمولا داخل فولدر دیگه ای هست مثل /home/your_username قرار داره.
    برای گرفتن مسیر کامل فعلی اسکریپت میتونید از کد زیر استفاده کنید.
    dirname(__FILE__)

    یا کد زیر
    __DIR__

  3. #3

    نقل قول: پاک کردن یک عکس از سرور به وسیله php

    با آدرس کامل هم قرار دادم بازم پاک نشد
    آخرین ویرایش به وسیله hamidhas1367 : جمعه 09 آذر 1397 در 23:01 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zamanphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    123

    نقل قول: پاک کردن یک عکس از سرور به وسیله php

    $filename = basename($namefile1);
    $targetFile = __DIR__ . '/bestfile/pics/'. $filename;
    if(file_exists($targetFile)) {
    unlink($targetFile);
    }

    با این فرض که فولدر حاوی عکس در کنار اسکریپت php هست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آپدیت جدول اکسس به وسیله جدول اکسل به وسیله سی شارپ
    نوشته شده توسط momimomi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1392, 23:57 عصر
  2. نحوه ارسال یک کوری PHP بوسیله آجاکس
    نوشته شده توسط boysilent در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1391, 23:56 عصر
  3. سوال: کار با فایل txt بوسیله php
    نوشته شده توسط SajadT2010 در بخش PHP
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 07 خرداد 1389, 17:48 عصر
  4. سوال: مشکل در ایجاد یک پایگاه داده بوسیله دلفی
    نوشته شده توسط samprp در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 16:01 عصر
  5. پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1385, 14:08 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •