نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل ذخیره ادرس فارسی فولدر در سی شارپ

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    80

    مشکل ذخیره ادرس فارسی فولدر در سی شارپ

    سلام من یک فرم دارم که داخلش به وسیله دیالوگ فایل ادرسه فایلو میگیرم و در تکس باکس ذخیره میکنم
    وقتی که ادرسه فارسی باشه اشتباه نشون میده

    ادرس درست فایل

    دی:\سال\س\ش

    ادرسی که نمایش میده

    دی:\ش\س\سال

    لطفا راهنمایی کنید چطور میشه این مشکل رو حل کرد کلی سرچ کردم مطلبه مرتبط پیدا نکردم
    از این کد برای بدست اوردن ادرس استفاده کردم
    txtAddressSanad.Text = Path.GetDirectoryName(openFileDialog1.FileName);
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 16 آذر 1397 در 12:44 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل ذخیره ادرس فارسی فولدر در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Me3ter مشاهده تاپیک
    سلام من یک فرم دارم که داخلش به وسیله دیالوگ فایل ادرسه فایلو میگیرم و در تکس باکس ذخیره میکنم
    وقتی که ادرسه فارسی باشه اشتباه نشون میده

    ادرس درست فایل

    دی:\سال\س\ش

    ادرسی که نمایش میده

    دی:\ش\س\سال

    لطفا راهنمایی کنید چطور میشه این مشکل رو حل کرد کلی سرچ کردم مطلبه مرتبط پیدا نکردم
    از این کد برای بدست اوردن ادرس استفاده کردم

    txtAddressSanad.Text = Path.GetDirectoryName(openFileDialog1.FileName);
    شما چطور نام پارتیشن رو به "دی:" تغییر دادی و برای چی ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    80

    نقل قول: مشکل ذخیره ادرس فارسی فولدر در سی شارپ

    سلام نام پارتیشن رو تغییر ندادم لاتین هست اینجا فارسی نوشتم ترتیب ب هم نخوره درواقع دی=D هست

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    80

    نقل قول: مشکل ذخیره ادرس فارسی فولدر در سی شارپ

    واقعا راهی برای این مشکل نیست؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    80

    نقل قول: مشکل ذخیره ادرس فارسی فولدر در سی شارپ

    مشکل همچنان پا بر جاست.....

  6. #6

    نقل قول: مشکل ذخیره ادرس فارسی فولدر در سی شارپ

    تکس باکس (txtAddressSanad) در حالت راست به چپ قرار گرفته؟
    RightToLeft ?

  7. #7

    نقل قول: مشکل ذخیره ادرس فارسی فولدر در سی شارپ

    مثل این عکس
    Capture.PNG

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    80

    نقل قول: مشکل ذخیره ادرس فارسی فولدر در سی شارپ

    بله دوست عزیز این گزینه فقط نمایشو از از راست ب چپ نشون میده ولی خوده رشته ب شکل غلط ذخیره میشه

  9. #9

    نقل قول: مشکل ذخیره ادرس فارسی فولدر در سی شارپ

    توصیه میکنم یه مثال کوچیک درست کنه و پروژه (کد) رو اینجا بذاری تا بقیه تست و اصلاح کنند

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: اموزش ساخت قالب فارسی و ریسپانسیو وردپرسی رو کسی داره ؟
    نوشته شده توسط mohammadreza65 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1400, 10:55 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 20:28 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 09:31 صبح
  4. سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط سید حمید حق پرست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 10:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •