نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از Auth با فیلدهای سفارشی جدول User

  1. #1

    استفاده از Auth با فیلدهای سفارشی جدول User

    سلام من یک جدول به نام shl_user دارم و نام کلاس مدل آن هم User هست. فیلد های آن زیر نوشته شده




    ]=public $fillable
    'usr_id',
    'usr_email',
    'usr_pass',
    'usr_firstname',
    'usr_lastname',
    'usr_nickname',
    'usr_level_access',
    'usr_created_at',
    'usr_updated_at',
    ;[



    حالا من می خوام از Auth::attempt استفاده کنم
    باید به چه شکل به کلاس Auth جدول و فیلدهای جدول معرفی کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از Auth با فیلدهای سفارشی جدول User

    چرا جدول و فیلد ها رو دستکاری کردی برای خودت کار تراشیدی
    تو مدلت این رو اضافه کن تا اسم تیبل رو تغییر بدی

        protected $table = 'shl_user';

    بعد php artisan make:auth بزن تو کنسول تا کلاس های لاگین و ثبت نام رو بسازه برات
    بعد با راهنمایی که اینجا کرده اسم فیلد های لاگین رو تغییر بده

    https://stackoverflow.com/questions/...ord-field-name


    اگرم خودت میخای کلاس بنویسی این رو تست کن شاید جواب بده

        Auth::attempt(['username' => $username, 'password' => $password]);

  3. #3

    نقل قول: استفاده از Auth با فیلدهای سفارشی جدول User

    Auth::attempt(['username'=> $username, 'password'=> $password]);
    از این استفاده کن

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با auth
    نوشته شده توسط imohammad در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 18 بهمن 1393, 09:32 صبح
  2. چند auth مختلف
    نوشته شده توسط navid3d_69 در بخش Laravel Framework
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1393, 14:32 عصر
  3. سوال: مشکل در فایل Auth.php
    نوشته شده توسط Louai_M در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 11 فروردین 1393, 10:15 صبح
  4. سوال: مشکل در فایل Auth.php
    نوشته شده توسط Louai_M در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 اسفند 1392, 14:25 عصر
  5. سوال: مشکل در ایجاد user بدون استفاده از Create user wizard (تو کدش مشکل دارم)
    نوشته شده توسط orca13 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1391, 11:49 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •