نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نودهای TreeView قابلیت انتخاب و اجرای دستور دارند ؟

  1. #1

    Thumbs up نودهای TreeView قابلیت انتخاب و اجرای دستور دارند ؟

    سلام و عرض خسته نباشید .

    دوستان من تازه پا به دنیایی برنامه نویسی گذاشتم و زیاد حرفه ای نیستم . ممنون میشم خیلی ساده راهنمایی کنید .



    من یه Treeview که به صورت دستی پرش کردم . حالا میخوام وقتی روی یکی از نودها کلیک میکنم دستوری که میخوام رو اجرا کنه (مثلا دستور
    MessageBox.Show("test");
    )

    tree.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: نود های TreeView قابلیت انتخاب و اجرای دستور دارند ؟

    یک مثال

    کنترل تری ویو را در فرم قرار بده

        private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)        {
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    TreeNode tree = new TreeNode {Text = i.ToString()};
    treeView1.Nodes.Add(tree);
    }
    }


    private void treeView1_AfterSelect(object sender, TreeViewEventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(e.Node.Text);
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: نود های TreeView قابلیت انتخاب و اجرای دستور دارند ؟

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    یک مثال

    کنترل تری ویو را در فرم قرار بده

        private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)        {
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    TreeNode tree = new TreeNode {Text = i.ToString()};
    treeView1.Nodes.Add(tree);
    }
    }


    private void treeView1_AfterSelect(object sender, TreeViewEventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(e.Node.Text);
    }
    }

    خوب الان نود مورد نظرم کجای کد باید قرار بدم ؟ فکر کنم تو این حالتی که شما فرمودین روی هر کدوم از نودها کلیک کنم پیغام میده . ولی من میخوام برای یک نود خاص یه دستور خاص انجام بده .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: نودهای TreeView قابلیت انتخاب و اجرای دستور دارند ؟

    باید شرط بگذاری
    مثلا اگر بروی این نود کلیک شد فلان کار را انجام دهد

       private void treeView1_AfterSelect(object sender, TreeViewEventArgs e)        {


    if (e.Node.Text == "5")
    MessageBox.Show(e.Node.Text + "hello");
    else if (e.Node.Text == "8")
    MessageBox.Show(e.Node.Text + "good");


    //یا


    switch (e.Node.Text)
    {
    case "7":
    MessageBox.Show(e.Node.Text + "ok");
    break;
    case "4":
    MessageBox.Show(e.Node.Text + "by");
    break;
    case "2":
    MessageBox.Show(e.Node.Text);
    break;
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 13 دی 1393, 23:04 عصر
  2. سوال: دستوری کردن آیتمهای TreeView
    نوشته شده توسط ghasem110deh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 10 آذر 1393, 13:38 عصر
  3. ایجاد دستور select بر اساس انتخابهای درون treeview
    نوشته شده توسط irana8 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 22 شهریور 1393, 13:21 عصر
  4. نوشتن دستور در treeview جهت رفتن به یک صفحه جدید
    نوشته شده توسط mr.habiz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 بهمن 1388, 22:53 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •