نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال پارامتر به صفحه دیگر

  1. #1

    ارسال پارامتر به صفحه دیگر

    سلام
    دوستان من تازه شروع به کار با phpکردم مشکلی زیادی با sysntaxدارم، ممنون میشم راهنمایی کنید.
    طبق کد زیر وقتی کاربر کلیک کرد میخوام به یه صفحه دیگر برم، فقط چطوری یه مقدار ثابت رو پاس بدم و اونجا بگیرمش ؟ سرچ زیاد کردم همش به روش فرم بود ، الان نمیشه تو دستور onclick چیزی اضافه کنم یه پارامتر ثابت هم پاس بدم اونور؟

    <div id="rahnama_doool" style="width: 11% ; height: 40px;background: #D3D3D3 ;margin-right:5px; margin-top: 10px ;float: right ;display: block;border-radius: 15px"; >
    <h3 class="yekan"; style="margin-top: 1px ;text-align: center"; onclick="window.location='register'">ثبت نام </h3>
    </div>
    آخرین ویرایش به وسیله farnoosh66 : پنج شنبه 15 آذر 1397 در 14:53 عصر

  2. #2

    نقل قول: ارسال پارامتر به صفحه دیگر

    میتونین از متد GET استفاده کنین

    <h3 class="yekan"; style="margin-top: 1px ;text-align: center"; onclick="window.location='register?code=12&name=wi per'">ثبت نام </h3>

    و در صفحه مقصد به صورت زیر میتونین به این پارامترها دسترسی داشته باشین

    $id = $_GET['code'];
    $name = $_GET['name'];

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •