نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کلاسی که فرم را نمایش دهد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question کلاسی که فرم را نمایش دهد

    باسلام خدمت دوستان
    من یک فرم اصلی دارم،ک تبدیلش کردم به فرم patents، درون این فرم اصلیم بناست چندتا فرمی رو داخل فرم اصلیم باز میشه، مثلا فرم سرج قراره تو این فرم صدا زده بشه. اسم فرم سرچمو گذاشتم frmSearch، برای صدا زدن این فرم از کد زیر استفاده کردم:


    {
    frmSearch frmSearch = new frmSearch();
    frmSearch.MdiParent = this;
    frmSearch.Show();
    }


    حالا میخوام بدونم راهی داره این سه خط کد رو داخل یک کلاس بذارم و توی برنامه اصلیم کلاسو صدا بزنم وفقط اسم فرمی که میخوام صداش بزنم رو بهش بدم؟ مثلا درین فرم بعد صدا زدن کلاس فقط اسم فرم که frmSearch هست رو بیارم. یعنی سه خط کدم بشه مثلا یک خط کد.
    نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: کلاسی که فرم را نمایش دهد

    بله میشود

       public class ShowMdiForm    {



    public ShowMdiForm(Form thisForm, Form mdiForm)
    {

    mdiForm .MdiParent = thisForm;
    mdiForm.Show();
    }
    }


    طریقه استفاده

        
    new ShowMdiForm(this ,new Form3() );

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1392, 09:31 صبح
  2. سورس فارسی نویس، نوشتن فارسی در برنامه هایی که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنند
    نوشته شده توسط سید حمید حق پرست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 10:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •