نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: عدم تغییر استایل تکست باکس در زمان Autofill

  1. #1

    Question عدم تغییر استایل تکست باکس در زمان Autofill

    با سلام خدمت دوستان و کارشناسان محترم
    یک سوال برام پیش اومده من یک صفحه لاگین دارم که از 2 تا تکست باکس استفاده کردم من از طریق استایل css تکست باکس هارو ویرایش کردم اما زمانی که تکس باکس ها از طریق cookie ها پر میشود استایل تکست باکس تغییر میکند
    راه حلی برای این مورد وجود دارد؟
    Untitled.png

  2. #2

    نقل قول: عدم تغییر استایل تکست باکس در زمان Autofill

    جلل خالق ... وارد شدن اطلاعات به هر روشی چه ربطی به CSS داره .

    لطفا کد css ی که گذاشتی واسه تکست باکست رو بذار ، همچنین کدی خوندن اطلاعات از cookie و گذاشتن اطلاعات توی textbox ببینیم چیکار کردی .

  3. #3

    نقل قول: عدم تغییر استایل تکست باکس در زمان Autofill

    کد HTML:
    <dx:ASPxTextBox style="background-color : transparent;border-radius : 20px; position : absolute; left :20px; top : 70px;" AutoPostBack="false"  AutoCompleteType="Disabled" HorizontalAlign="Center" BackColor ="Transparent" ForeColor="White" Font-Names ="B Homa" Font-Size ="Medium" ID="ASPxTextBox1" runat="server" Width="250px">
                </dx:ASPxTextBox>

  4. #4

    نقل قول: عدم تغییر استایل تکست باکس در زمان Autofill

    راستش اولین پروژ] ASP که دارم انجام میدم و با خیلی از قوانین طراحی وب آشنا نیستم

  5. #5

    نقل قول: عدم تغییر استایل تکست باکس در زمان Autofill

    نباید وفتی دیتا میریزید توی textbox مشکلی پیش بیاد .

    محمود جان یه چیز دوستانه بهت بگم گوش میدی ؟ یه مقدار در مورد Css بخون یا اگه دوست نداری میتونی روی قالب های آماده ای که هست کار کنی . معمولا خودشون صفحه هایی بهتون میدن که نیازی هم به طراحی نداشته باشید .

    به این قالب ها یه نگاهی کن :

    http://hosseinizadeh.ir/blog/%D9%82%...F%D8%A7%D9%86/

    https://www.persianscript.ir/%D9%82%...B1%D8%AA-html/

    همه امکانات یه پلن مدیریتی سایت رو بهتون میده فقط باید یه مقدار jquery بلد باشی که بتونی تغییراتی که میخواین رو بهش بدی و باهاشون کار کنی .

  6. #6

    نقل قول: عدم تغییر استایل تکست باکس در زمان Autofill

    ممنونم از لطفتون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ساخت صفحه به صورت autofill در php با دیتا بیس mysql
    نوشته شده توسط behzadf16 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 27 آذر 1391, 11:43 صبح
  2. برنامه های AutoFill
    نوشته شده توسط kiuhnmgtrdcv در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 15:26 عصر
  3. برنامه های AutoFill
    نوشته شده توسط kiuhnmgtrdcv در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1388, 00:09 صبح
  4. با نوشتن در تکستباکس دیتاست چگونه تغییر کند؟
    نوشته شده توسط bachemosbat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1384, 19:02 عصر
  5. چگونه می توان در textbox خاصیت autofill را داشت؟؟
    نوشته شده توسط william در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 01:43 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •