نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ایا کد من برای دریافت عکس از دیتابیس درسته؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار shayanboy2
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اراک
    سن
    30
    پست
    85

    ایا کد من برای دریافت عکس از دیتابیس درسته؟

    عزیزان من ازین دستور برای گرفتن نام عکس از دیتابیس استفاده کردم:





    public int image_display(String table, String sea, String name) {
    Cursor Cursor = mydb.rawQuery(" select * from " + table + " where Seasone = '" + sea + "' and Name = '" + name+ "' " , null);
    Cursor.moveToFirst();
    int s = Cursor.getInt(6);
    return s; }



    و ازین کد برای ست کردن اون در استفاده کردم... اما برنامه حتی بالا هم نمیاد که بتونم تستش کنم... کتابم کاملا سالمه اما وقتی این کد ها رو بهش اضافه میکنم از کار میفته




    private void load(String sea, String name, int page3) {
    db.open();



    try {
    int img_name = db.image_display("content", "sea" , "name" );
    String uri = "drawable/" + img_name;
    int imageResource = getResources().getIdentifier(uri, null, getPackageName());
    Drawable image = getResources().getDrawable(imageResource);
    img.setImageDrawable(image);
    }catch (Exception e){
    Toast.makeText(this, " نام پیدا نشد " , Toast.LENGTH_LONG).show();
    }


    db.close();
    }


  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    5

    نقل قول: ایا کد من برای دریافت عکس از دیتابیس درسته؟

    دو تا نکته، یکی اینکه تو خط int img_name = db.image_display("content", "sea" , "name" ) اگه "sea" و "name" قراره به آرگومان های sea و name تو متد load(String sea, String name, int page3 اشاره کنن پس نیاز به کوتیشن ندارین و به این صورت میشه int img_name = db.image_display("content", sea , name )
    نکته دیگه اینکه cursor.moveToFirst رو به این صورت تغییر بدین

    if (cursor.moveToFirst())
    return cursor.getInt(6);
    else
    return -1;


    تا اگه query مقداری بر نگردوند برنامه کرش نکنه و در نهایت مقدار img_name رو چک کنین که اگه -1 بود ادامه عملیات نده یا تصویر پیش فرض استفاده کنه

    در پایان هم می تونین توی اندروید استودیو اگه کار میکنین یه نگاهی به error log بندازین ببینین کدوم خط خطا می ده و خطا رو هم تو سئوالتون بذارین، بقیه می تونن بهتر کمکتون کنن

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار shayanboy2
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اراک
    سن
    30
    پست
    85

    نقل قول: ایا کد من برای دریافت عکس از دیتابیس درسته؟

    نقل قول نوشته شده توسط vahid_esn مشاهده تاپیک
    دو تا نکته، یکی اینکه تو خط int img_name = db.image_display("content", "sea" , "name" ) اگه "sea" و "name" قراره به آرگومان های sea و name تو متد load(String sea, String name, int page3 اشاره کنن پس نیاز به کوتیشن ندارین و به این صورت میشه int img_name = db.image_display("content", sea , name )
    نکته دیگه اینکه cursor.moveToFirst رو به این صورت تغییر بدین

    if (cursor.moveToFirst())
    return cursor.getInt(6);
    else
    return -1;


    تا اگه query مقداری بر نگردوند برنامه کرش نکنه و در نهایت مقدار img_name رو چک کنین که اگه -1 بود ادامه عملیات نده یا تصویر پیش فرض استفاده کنه

    در پایان هم می تونین توی اندروید استودیو اگه کار میکنین یه نگاهی به error log بندازین ببینین کدوم خط خطا می ده و خطا رو هم تو سئوالتون بذارین، بقیه می تونن بهتر کمکتون کنن
    تشکر.... مشکل حل شد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 بهمن 1396, 22:24 عصر
  2. تفاوت استفاده از دیتابیس محلی یا دیتابیس express
    نوشته شده توسط samiasoft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 آبان 1396, 18:48 عصر
  3. ساخت دیتابیس و استفاده از زبان SQL برای دسترسی به دیتابیس...
    نوشته شده توسط vahid1993 در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 تیر 1395, 05:44 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 31 فروردین 1392, 09:17 صبح
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 16 اسفند 1389, 08:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •