نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اجرای هر فرم از هر فولدر در وسط صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Smile اجرای هر فرم از هر فولدر در وسط صفحه

    دوستان برنامه ما مثلا 20 تا فرم داره ، و قراره همه فرم ها وسط صفحه اجرا بشن تنظیم کردن properties همه صفحات آزار دهندس ، بهترین راه چیه که بدون تنظیم هر 20 صفحه ، کاری کرد ، که همه فرم ها دیفالت Center Screen باشه ؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,171

    نقل قول: اجرای هر فرم از هر فولدر در وسط صفحه

    سلام

    یه ماژول بنویس که پارامتر ورودی اون یک متیر از نوع فرم باشه و در رویداد Load و یا Shown از هر فرمی اون ماژول رو فراخوانی کن و پارامتر اون هم Me خواهد بود و براحتی میتونی در هر فرمی استفاده کنی و چنانچه نیاز به تغییرات روی تمام فرم ها باشد، میتونی براحتی و تنها با تغییر کدهای اون ماژول، تغییرات را به تمام فرم ها ارسال کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: اجرای هر فرم از هر فولدر در وسط صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    سلام

    یه ماژول بنویس که پارامتر ورودی اون یک متیر از نوع فرم باشه و در رویداد Load و یا Shown از هر فرمی اون ماژول رو فراخوانی کن و پارامتر اون هم Me خواهد بود و براحتی میتونی در هر فرمی استفاده کنی و چنانچه نیاز به تغییرات روی تمام فرم ها باشد، میتونی براحتی و تنها با تغییر کدهای اون ماژول، تغییرات را به تمام فرم ها ارسال کنی

    ممنونم ازتون ، نمونه ای میشه مثال بزنید ؟؟


    از این روش میشه برای ایجاد منو ها و دکمه های تکراری مثل بازگشت به منو هم استفاده کرد ؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,171

    نقل قول: اجرای هر فرم از هر فولدر در وسط صفحه

    یه مثال ساده.
    یک کلاس مطابق زیر ایجاد کردم:

    Public Class frmConfig


    Public Shared Sub frmSettings(ByVal frm As Form)
    With frm
    .Location = New Point(((Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width - frm.Width) / 2),
    ((Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height - frm.Height) / 2))
    .BackColor = Color.Khaki
    End With
    End Sub


    End Class



    در رویداد Load کد زیر رو نوشتم:

     frmConfig.frmSettings(Me)


    میشه در زمان اجرای یک فرم یک نمونه از فرم رو ارسال کرد و کلاس مربوطه یک فرم جدید بسازد و بعد نمایش بدهد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: اجرای هر فرم از هر فولدر در وسط صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    یه مثال ساده.
    یک کلاس مطابق زیر ایجاد کردم:

    Public Class frmConfig


    Public Shared Sub frmSettings(ByVal frm As Form)
    With frm
    .Location = New Point(((Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Width - frm.Width) / 2),
    ((Screen.PrimaryScreen.WorkingArea.Height - frm.Height) / 2))
    .BackColor = Color.Khaki
    End With
    End Sub


    End Class



    در رویداد Load کد زیر رو نوشتم:

     frmConfig.frmSettings(Me)


    میشه در زمان اجرای یک فرم یک نمونه از فرم رو ارسال کرد و کلاس مربوطه یک فرم جدید بسازد و بعد نمایش بدهد.

    خیلی خیلی ازتون ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: زیر منوهای آیتمهای واقع شده در وسط منو در IE دوسطری میشوند
    نوشته شده توسط majid784 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 21 آذر 1390, 13:59 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •