نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: دراپ دان multi select

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    دراپ دان multi select

    با سلام
    من به یک دراپ دان multi select احتیاج دارم چطوری در win form این داشته باشم.
    از کامپوننت نمیخواهم استفاده کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: دراپ دان multi select

    سلام مشکل من هم هست

  3. #3

    نقل قول: دراپ دان multi select

    خودت باید بنویسی
    این یه نمونه ی آماده
    https://www.codeproject.com/Articles...-as-a-Dropdown

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: دراپ دان multi select

    سلام
    از تولباکس اضاف کنید CheckBoxComboBox
    using PresentationControls;using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Windows.Forms;


    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    public class Status
    {
    public Status(int id, string name) { _Id = id; _Name = name; }


    private int _Id;
    private string _Name;


    public int Id { get { return _Id; } set { _Id = value; } }
    public string Name { get { return _Name; } set { _Name = value; } }


    /// <summary>
    /// Now used to return the Name.
    /// </summary>
    /// <returns></returns>
    public override string ToString() { return Name; }
    }


    public class StatusList : List<Status>
    {


    }


    private StatusList _StatusList = new StatusList();
    private ListSelectionWrapper<Status> StatusSelections;


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    var xx = new UploadCenterEntities();


    var x = new List<Status>();
    foreach (var y in xx.Role.ToList())
    {
    x.Add(new Status(y.Id, y.TitleFa));
    }
    _StatusList.AddRange(x);


    StatusSelections = new ListSelectionWrapper<Status>(_StatusList, "Name");


    checkBoxComboBox1.DataSource = StatusSelections;
    checkBoxComboBox1.DisplayMemberSingleItem = "Name";
    checkBoxComboBox1.DisplayMember = "NameConcatenated";
    checkBoxComboBox1.ValueMember = "Selected";
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var gg = new List<string>();


    foreach (var t in checkBoxComboBox1.CheckBoxItems)
    {
    if (t.Checked)
    {
    ObjectSelectionWrapper<Status> v = (ObjectSelectionWrapper<Status>)t.ComboBoxItem;


    gg.Add(v.Name + ":" + v.Item.Id);
    }
    }


    MessageBox.Show(string.Join(",", gg));
    }
    }
    }


    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: دراپ دان multi select

    DevExpress , Telerik این کنترل رو دارند.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: دراپ دان multi select

    با تشکر از دوستان عزیز

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    DevExpress , Telerik این کنترل رو دارند.
    آقا محسن میشه لطف کنید و نحوه استفاده از این کنترل توی DevExprees رو بفرمائید.
    نوع فیلد توی دیتابیس باید nvarchar باشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله rahmatipoor : سه شنبه 20 آذر 1397 در 10:57 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: دراپ دان multi select

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    با تشکر از دوستان عزیز



    آقا محسن میشه لطف کنید و نحوه استفاده از این کنترل توی DevExprees رو بفرمائید.
    نوع فیلد توی دیتابیس باید nvarchar باشه؟
    مهم نیست سمت دیتابیس چی باشه یه نمونه میذارم الان

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: دراپ دان multi select

    ممنون منتظرم

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: دراپ دان multi select

    مثل یک combobox باهاش رفتار کنید


    db.SetCommand("Select * From pezeshk");
    DataSet ds = db.GetData();
    db.exec();


    checkedComboBoxEdit1.Properties.DataSource = ds.Tables[0];
    checkedComboBoxEdit1.Properties.ValueMember = "id";
    checkedComboBoxEdit1.Properties.DisplayMember = "pezeshk_name";


    اینطوری میشه آیتم های چک خورده رو ID شون رو گرفت و انداخت توی یک آرایه مثلا


    string drID = checkedComboBoxEdit1.Properties.GetCheckedItems(). ToString();

    string[] str = Regex.Split(drID, ", ");


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: دراپ دان multi select

    ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک در multi select user پروژه کافی نت wpf
    نوشته شده توسط hesam_mahmoodi در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 آذر 1392, 16:47 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1392, 11:53 صبح
  3. سوال در مورد multi select در گريد
    نوشته شده توسط khormaloo در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 دی 1389, 10:30 صبح
  4. Multi Select نمودن رکوردها
    نوشته شده توسط ali190 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 13 آذر 1389, 15:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •