نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: حذف تعدادی کاراکتر خاص از اسم فایل

  1. #1

    Question حذف تعدادی کاراکتر خاص از اسم فایل

    سلام
    چطور میشه تمامی فایل ها موجود در یک فولدر رو Rename کرد؟ مثلا تعداد 150 عدد فایل صوتی دارم که میخوام عبارت [128] رو از داخل نام فایل حذف کنم
    فایل test1 [128].mp3 تبدیل بشه به test1.mp3
    فایل test2 [128].mp3 تبدیل بشه به test2.mp3
    فایل test3 [128].mp3 تبدیل بشه به test3.mp3

    البته نام فایل ها از لحاظ تعداد کاراکتر متغیر می باشند
    لطفا راهنمایی کنین

  2. #2

    نقل قول: حذف تعدادی کاراکتر خاص از اسم فایل

    سلام دوست عزیز اول یک لیست باکس انتخاب کنید و با حلقه فور نام تمام فایل هاتون رو مشخص کنید و بعد با یک حلقه فور دیگه اسامی فایل هاتون رو تغیر بدین.همچنین از دستور Replace میتونین برای تغیر استفاده کنید
    موفق باشید



    For i As Integer = 0 To Me.ListBox1.Items.Count - 1
    My.Computer.FileSystem.RenameFile(Me.ListBox1.Item s(i), Me.ListBox1.Items(i) + "i".ToString)
    Next


تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی در مورد تعریف تعداد ستون های بیشتر در اکسس 2003
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 17 بهمن 1395, 18:42 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 04 اسفند 1393, 22:14 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1392, 11:56 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1391, 07:03 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 اردیبهشت 1388, 20:32 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •