نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بستن DatePicker با دکمه خارجی

  1. #1

    بستن DatePicker با دکمه خارجی

    سلام دوستان
    من یه datepicker در یک fragment گذاشتم که خودم میخوام دکمه تاییدشو پیاده سازی کنم ، به عبارتی بدون پیاده سازی تابع oncreatedialog.

    چطور میتونم با دکمه دیگری این dialog رو ببندم و به صفحه خودم بگردم؟کدی که میبینید تمام مراحل مورد نیاز اعم از گرفتن تاریخ ازاین dialog و فرستادنش رو انجام میده اما میخوام با دستوری dialog رو هم برام ببنده


    @Override
    public View onCreateView(@NonNull LayoutInflater inflater, @Nullable ViewGroup container, @Nullable Bundle savedInstanceState) {

    Date date=(Date) getArguments().getSerializable(ARG_DATE);

    Calendar calendar=Calendar.getInstance();
    calendar.setTime(date);
    int year= calendar.get(Calendar.YEAR);
    int month=calendar.get(Calendar.MONTH);
    int day=calendar.get(Calendar.DAY_OF_MONTH);

    View v= LayoutInflater.from(getActivity()).inflate(R.layout.dialog_datw,null);

    mDatePicker=(DatePicker)v.findViewById(R.id.dialog_date_date_picker);
    mDatePicker.init(year,month,day,null);


    mOkButton=(Button)v.findViewById(R.id.date_button);
    mOkButton.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View v) {

    int year=mDatePicker.getYear();
    int month=mDatePicker.getMonth();
    int day=mDatePicker.getDayOfMonth();
    Date date= new GregorianCalendar(year,month,day).getTime();
    sendResult(Activity.RESULT_OK,date);


    }
    });



    آخرین ویرایش به وسیله amirebm : دوشنبه 19 آذر 1397 در 17:25 عصر

  2. #2

    نقل قول: بستن DatePicker با دکمه خارجی

    سلام
    شما میخایید از فرگمنت فعلی برگردید به اکتیویتی ای که این فرگمنت رو فراخوانی کردید؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بستن datepicker با resize شدن صفحه مرورگر
    نوشته شده توسط crafcrab در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 آبان 1396, 11:10 صبح
  2. نحوه استفاده از datepicker
    نوشته شده توسط cancer_448 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1394, 09:19 صبح
  3. سوال: استفاده از datepicker در modal
    نوشته شده توسط arezooafshari در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 آذر 1393, 18:34 عصر
  4. سوال: مشكل در استفاده از DatePicker در GridView
    نوشته شده توسط amironline در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1388, 09:43 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •