نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تاخیر زمان عکس گرفتن از صفحه سایت

  1. #1

    تاخیر زمان عکس گرفتن از صفحه سایت

    من کد زیر رو گیر اوردم برای شات گرفتن از صفحه سایت ولی نمیدونم برای ایچاد وقفه در عکس گرفتنم به کدام قسمتش باید برم کد وقفه رو بزنم من میخوام صفحه به صورت کامل لود شه سپس شات بگیره خودش به صورت پیش فرض 2 ثاتنیس فکر کنم ممنون میشم کمکم کنید

    public ActionResult Save()
    {
    var url = "http://www.mehryabi.com";

    FileContentResult result = null;
    Bitmap bitmap = null;


    var thread = new Thread(
    () =>
    {

    bitmap = ExportUrlToImage(url, 1280, 1024);

    });

    thread.SetApartmentState(ApartmentState.STA); //Set the thread to STA

    thread.Start();

    thread.Join();

    if (bitmap != null)
    {
    using (var memstream = new MemoryStream())
    {

    bitmap.Save(memstream, ImageFormat.Jpeg);

    result = this.File(memstream.GetBuffer(), "image/jpeg");

    }
    //string f = "/images/links/";
    //var rnd = Guid.NewGuid() + ".png";
    //var path = Path.Combine(Server.MapPath("~") + f + rnd);

    //bitmap.Save(path , ImageFormat.Png);
    }

    return result;
    }

    private Bitmap ExportUrlToImage(string url, int width, int height)
    {
    // Load the webpage into a WebBrowser control

    WebBrowser wb = new WebBrowser();
    wb.ScrollBarsEnabled = true;
    wb.AllowNavigation = true;

    wb.Width = 1024;
    wb.Height = 768;

    wb.Navigate(url);
    while (wb.ReadyState != WebBrowserReadyState.Complete)
    {

    Application.DoEvents();

    }

    // Set the size of the WebBrowser control
    wb.Width = width;
    wb.Height = height;

    Bitmap bitmap = new Bitmap(wb.Width, wb.Height);
    wb.DrawToBitmap(bitmap, new System.Drawing.Rectangle(0, 0, wb.Width, wb.Height));
    wb.Dispose();

    return bitmap;
    }




  2. #2

    نقل قول: تاخیر زمان عکس گرفتن از صفحه سایت

    برای Screenshot گرفتن از یک صفحه وب اگر میخواید دقیق باشه از Selenium و یا Puppeteer استفاده کنید.
    کارهای جاوا اسکریپت صفحه رو Event لود صفحه ممکن هست هنوز کامل انجام نشده باشه و صفحه بظاهر ، ناقص بنظر بیاد.

  3. #3

    نقل قول: تاخیر زمان عکس گرفتن از صفحه سایت

    بیشتر توضیح بده مهندس اینایی که گفتی پلاگینن چین؟

تاپیک های مشابه

  1. طراحی سایت ادمین برای درست کردن سایت های پویا مثل سایت ساز؟
    نوشته شده توسط haniyehghassami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 10:06 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 12:02 عصر
  3. سوال: تشخیص سیستم مدیریت سایت ها و تغییر آدرس ورود به مدیریت CMS ها
    نوشته شده توسط iconsco در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1391, 19:12 عصر
  4. سوال: مگر 8 بیت یک بایت نمی شود پس چگونه در این الگوریتم تعداد بیت ها یک بایت میشوند؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1391, 15:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •