نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: استفاده از شی گرایی و css در طراحی وب سایت(فوری)

  1. #1

    استفاده از شی گرایی و css در طراحی وب سایت(فوری)

    با سلام و خسته نباشید ببخشید من میخوام یک وب سایت با شی گرایی ایجاد کنم که همه ی توابع رو بذارم تو یک کلاس که تو صفحه ی config هست و تو صفحه ی اصلی هم کد ارتباط با فایل css خارجی گذاشتم یک صفحه ی دیگه هم برای یک نمونه فرم مثلا لاگین میخوام که بهشون استایل دادم اگه بخوام با استفاده از دستور include صفحه ی حاوی فرمم رو فراخوانی بکنم صفحه نمایش داده میشه همراه با استایل ها ولی اگه از لینک استفاده کنم صفحه رو نمایش میده ولی بدون استایل نمیدونم مشکل از کجاست نمیخوام توهمه ی صفحات هم از تگ head استفاده کنم و فایل css رو به صفحه بشناسم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم
    اینم کدها

    homepage.php

    <?php
    include_once("config.php");
    $prod=new food();

    ?>
    <html>
    <head>
    <title>NEW SITE FOR FOOD</title>
    <meta charset="utf-8">
    <meta http-equiv="Content-Language" content="Fa">
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">

    </head>
    <body>
    <?php include_once("proc2.php")?><br/>
    <a href="proc2.php" alt="">show product</a>
    </body>
    </html>


    style.css

    .form
    {
    border:1px solid #bbccff;
    }
    .form .bground
    {
    background:#aaccdd;
    font-weight:16px;

    }


    proc2.php

    <div class="form">
    <form action="#" method="GET" class="bground">
    <input type="text" paceholder="enter name" id="fname" name="fname">
    <input type="submit" value="save">
    </form>

    </div>


    congig.php


    <?php
    class food
    {

    }
    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از شی گرایی و css در طراحی وب سایت(فوری)

    "اگه از لینک استفاده کنم" یعنی چی ؟

  3. #3

    نقل قول: استفاده از شی گرایی و css در طراحی وب سایت(فوری)

    خوب من میخوام تو صفحه ی ایندکس یه عکس بزارم که اگه روش کلییک کنم صفحه ی proc2 رو نمایش بده خوب این رو باید با استفاده از تگ a و img انجام بدم ولی وقتی از تگ a استفاده میکنم کدهای css اعمال نمایش مگه صفحه رو با include_once نمایش بدم
    اینم عکس هایی که از صفحه ی اصلی سایتم براتون میزارم
    db.png

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از شی گرایی و css در طراحی وب سایت(فوری)

    سورس صفحه proc2.php رو بزار

  5. #5

    نقل قول: استفاده از شی گرایی و css در طراحی وب سایت(فوری)

    سورس صفحه proc2

    <div class="form">
    <form action="#" method="GET" class="bground">
    <input type="text" paceholder="enter name" id="fname" name="fname">
    <input type="submit" value="save">
    </form>

    </div>

    فقط یه چیزی که هس اینه که استفاده از include صفحات دیگه رو تو همون homepage باز میکنه ولی من میخوام تو صفحه home page با کلیک رو هر آیتم بریم به صفحات مختلف و استایل هایی که برای اون صفحات تعریف شده رو نمایش بده



  6. #6

    نقل قول: استفاده از شی گرایی و css در طراحی وب سایت(فوری)

    تصمیم گرفتم که استایل های صفحه ایندکس رو همونجا فراخوانی کنم و برای استایل های صفحات محصول استایلها رو تو یه فایل گذاشتم و اون رو تو اولین صفحه ی نمایش محصول include کردم اینجوری استایل ها اعمال میشه فقط اینجا یه سری کد تکراری خواهم داشت چون یه سری از استایل ها مشترکه و من مجبورم اون فایل ها رو چند بار link کنم این برای سئو و رتبه بندی سایت شمکلی پیش نمی آره اصلا به نظرتون این کار درسته؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از شی گرایی و css در طراحی وب سایت(فوری)

    ببین هر صفحه html باید تگهای header و body رو به همراه استایل شیت های css داشته باشه وگرنه Html ولید نیست
    من نمیدونم دلیلش چیه که نمیخای اونا باشن ... ولی وب اینجوری کار نمیکنه و باید باشن
    شما یه فایل بساز به اسم header.php و یدونه هم به اسم footer.php و توشون کدای هدر و فوتر رو بزار بعد این 2 تا فایل رو در ابتدا و انتهای همه صفحاتت اینکلود کن

  8. #8

    نقل قول: استفاده از شی گرایی و css در طراحی وب سایت(فوری)

    سلام بله درست میفرمایین من هم الان همین کار رو کردم ممنونم

  9. #9

    نقل قول: استفاده از شی گرایی و css در طراحی وب سایت(فوری)

    سلام. هدفتون چیه دقیقا؟ اگه بخواین با شی گرایی یک سایت بسازین که از روش برنامه نویسی سه لایه mvc باید استفاده کنید.
    Http://tadriscpp.blogfa.com

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: استفاده از شی گرایی و css در طراحی وب سایت(فوری)

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    ببین هر صفحه html باید تگهای header و body رو به همراه استایل شیت های css داشته باشه وگرنه Html ولید نیست
    من نمیدونم دلیلش چیه که نمیخای اونا باشن ... ولی وب اینجوری کار نمیکنه و باید باشن
    شما یه فایل بساز به اسم header.php و یدونه هم به اسم footer.php و توشون کدای هدر و فوتر رو بزار بعد این 2 تا فایل رو در ابتدا و انتهای همه صفحاتت اینکلود کن
    سلام.مهندس منم تازه شروع کردم. با همین مشکل دوستمون دارم دسته پنجه نرم میکنم. مثل گفته شما هدر و فوتر ساختم و فراخوانی میکنم. ولی وارد صفحات داخلی که میشم دیگه استایل هام لود نمیشن. مشکلشم بخاطر مسیردهی هست. خودمم موندم چجوری این مشکلو حل کنم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از شی گرایی و css در طراحی وب سایت(فوری)

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    سلام.مهندس منم تازه شروع کردم. با همین مشکل دوستمون دارم دسته پنجه نرم میکنم. مثل گفته شما هدر و فوتر ساختم و فراخوانی میکنم. ولی وارد صفحات داخلی که میشم دیگه استایل هام لود نمیشن. مشکلشم بخاطر مسیردهی هست. خودمم موندم چجوری این مشکلو حل کنم.
    آدرس مطلق بده
    آدرس نسبی بدی خراب میشه

    مسیر مطلق
    http://localhost/asset/style.css

    مسیر نسبی
    asset/style.css

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 14 شهریور 1393, 16:23 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 بهمن 1392, 14:04 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1392, 22:50 عصر
  4. شناسایی لینک های شکسته و خراب سایت
    نوشته شده توسط saeedfadaoddini در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 اردیبهشت 1392, 02:03 صبح
  5. سوال: استفاده ازusercontrol در وب سایت هایی که ازmasterpage استفاده شده.
    نوشته شده توسط zareei_ta در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 27 خرداد 1389, 17:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •