نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سرور ایران و تلگرام

  1. #1

    سرور ایران و تلگرام

    دوستان سلام
    آیا سرورهای ایران با سرور تلگرام ارتباط برقرار میکنن؟
    من برنامه ای نوشتم که نیازه از سرور ایران یه متن رو که یه ربات دریافت میکنه به یه چت آی دی بفرستم اما این کار انجام نمیشه نمیدونم چرا؟ این خطا رو میده
    webhook رو ست کردم و ssl فعاله
    متن ارور
    Failed to connect to api.telegram.org port 443: Connection refused
    لطفا راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: سرور ایران و تلگرام

    طبیعتا وقتی تلگرام فیلتر هست روی سرور ایران هم فیلتر هستش.

  3. #3

    نقل قول: سرور ایران و تلگرام

    خب راهی برای ایجاد و برقراری ارتباط سراغ دارین؟

  4. #4

    نقل قول: سرور ایران و تلگرام

    من یه اکانت پروکسی خریدم و اونو ست کردم اما کار نمیکنه از این کد استفاده کردم:

    <?php
    function sendMessage($chatID, $messaggio, $token) {
    echo "sending message to " . $chatID . "\n";

    $proxy = 'serverlink:port';
    $proxyauth = 'user:pass';

    $url = "https://api.telegram.org/bot" . $token . "/sendMessage?chat_id=" . $chatID;
    $url = $url . "&text=" . urlencode($messaggio);
    $ch = curl_init();
    $optArray = array(
    CURLOPT_URL => $url,
    CURLOPT_RETURNTRANSFER => true,
    CURLOPT_PROXY => $proxy,
    CURLOPT_PROXYUSERPWD => $proxyauth
    );

    curl_setopt_array($ch, $optArray);
    $result = curl_exec($ch);
    if (curl_errno($ch)) {
    print curl_error($ch);
    }
    curl_close($ch);
    return $result;
    }

    $token = "bot_token";
    $chatid = "chat_id";
    sendMessage($chatid, "yasser", $token);
    ?>

    یه جای user نام کاربری اکانت پروکسی رو قرار دادم و به جای pass رمز عبور
    به جای token توکن بات رو قرار دادم و به جای chat_id آی دی چت رو
    اما ارور ailed to connect to "server_link" port 8080: Connection refused

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: سرور ایران و تلگرام

    این لینک و تست کردید؟
    https://stackoverflow.com/questions/...legram-bot-api

  6. #6

    نقل قول: سرور ایران و تلگرام

    بله اینو قبلا دیدم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •