نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ایجاد Drop Down List

  1. #1

    Question ایجاد Drop Down List

    سلام من سه تا جدول دارم به نام Personو City و Madrak که جدول person چند تا ستون شامل نام و نام خانوادگی و id شهر(cityID) , id مدرک (MadrakID) رو دارد که فیلد های مدرک و شهر کلید خارجی هستند و به جدول id جدول های city , madrak متصل هستند
    حالا من میخوام موقعی که به ویوی ایجاد شخص جدید میرم دو تا کمبو باکس (تگ select ) داشته باشم که که به جای id شهر و id مدرک ، نامشون رو از جدول هاشون بخونه و در کمبوباکس لیست بشه و نمایش بده
    همچنین موقع ویرایش هم میخوام که وقتی به فرم ویرایش میرم تو کمبوباکس نام شهر و مدرک شخص تو کمبوباکس ها نشون داده بشن و بتونیم از کمبوباکس سایر شهر ها رو هم ببینیم و ویرایش کنیم.
    کد ها رو در فایل ضمیمه قرار دادم.
    لطفا راهنمایی کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: ایجاد Drop Down List

    1- شما در View تان این طوری به ViewBag ارجاع داده اید:
    Html.DropDownList("ViewBag.CityName",

    این غلط است.
    2- در سمت کنترلر چرا هیچ جا ViewBag.CityName را مقدار نداده اید؟

    ساده ترین راه این است که یک کنترلر برای Person با استفاده از امکانات Scaffolding خود ویژوال استودیو بسازید (Add New -> Controller -> MVC Controller with views, using Entity Framework) و اگر نخواستید از آن استفاده کنید به اکشن های موجود در کنترلر و View های آن اکشن ها نگاهی بیاندازید تا روال نحوه گردش کار بین کنترلر و View در این گونه موارد را یاد بگیرید.

تاپیک های مشابه

  1. کار با drop down list
    نوشته شده توسط samang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 25 فروردین 1393, 23:31 عصر
  2. پر کردن drop down list
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 آبان 1390, 08:02 صبح
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 04 شهریور 1390, 20:04 عصر
  4. سوال: Drop Down List
    نوشته شده توسط zfarahani در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 خرداد 1390, 13:28 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •