نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه مقدار یک کلید رو از رجیستری توی لیبل نشون بدم؟

  1. #1

    Post چگونه مقدار یک کلید رو از رجیستری توی لیبل نشون بدم؟

    سلام.
    من میخوام کلیدی رو که در این آدرس قرار داره
    HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System\Cen tralProcessor\0
    و اسمش ~MHz هست رو بخونم و مقدارش رو توی لیبل نشون بدم

    توی برنامه نیاز به 3چیز دارم:
    1-فرکانس پردازنده که از این کلید میگیرمش
    2-تعداد هسته های پردازنده که نمیدونم از کجا به دستش بیارم
    3-ذخیره کردن یه مقدار توی برنامه داخل رجیستری

    لطفا کد خوندن این کلید رو بگید و بگید از کجا تعداد هسته رو بخونم و چطور یه مقدار روی توی رجیستری برنامه ذخیره کنم
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله Amir83.hazrati : چهارشنبه 21 آذر 1397 در 19:14 عصر دلیل: اضافه کردن قسمت فراموش شده

  2. #2

    نقل قول: چگونه مقدار یک کلید رو از رجیستری توی لیبل نشون بدم؟

    یک هفته گذشت...
    واقعا کسی نیست جواب بده؟

  3. #3

    نقل قول: چگونه مقدار یک کلید رو از رجیستری توی لیبل نشون بدم؟

    سلام
    تو گروه بپرسید
    https://t.me/joinchat/B09fd0MB7JqiPJA7yGGpkw
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  4. #4

    نقل قول: چگونه مقدار یک کلید رو از رجیستری توی لیبل نشون بدم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Amir83.hazrati مشاهده تاپیک
    سلام.
    من میخوام کلیدی رو که در این آدرس قرار داره
    HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DESCRIPTION\System\Cen tralProcessor\0
    و اسمش ~MHz هست رو بخونم و مقدارش رو توی لیبل نشون بدم

    توی برنامه نیاز به 3چیز دارم:
    1-فرکانس پردازنده که از این کلید میگیرمش
    2-تعداد هسته های پردازنده که نمیدونم از کجا به دستش بیارم
    3-ذخیره کردن یه مقدار توی برنامه داخل رجیستری

    لطفا کد خوندن این کلید رو بگید و بگید از کجا تعداد هسته رو بخونم و چطور یه مقدار روی توی رجیستری برنامه ذخیره کنم
    ممنون


    Public Const SC_CLOSE = &HF060
    Public Const MF_BYCOMMAND = &H0
    Public Declare Function GetSystemMenu Lib "USER32" _
    (ByVal hWnd As Long, ByVal bRevert As Long) As Long
    Public Declare Function DeleteMenu Lib "USER32" _
    (ByVal hMenu As Long, ByVal nPosition As Long, ByVal wFlags As Long) As Long
    Declare Function DrawMenuBar Lib "USER32" (ByVal hWnd As Long) As Long






    Public Sub WriteReg(Folder As String, value As String)
    Dim B As Object
    On Error Resume Next
    Set B = CreateObject("wscript.shell")
    B.RegWrite Folder, value

    End Sub

    Public Function ReadReg(value As String) As String
    Dim B As Object, r As String
    r = ""
    On Error GoTo 1
    Set B = CreateObject("wscript.shell")
    r = B.RegRead(value)
    1
    ReadReg = r
    End Function


    label1.caption = ReadReg("HKLM\HARDWARE\DESCRIPTION\System\" & "\" & "CentralProcessor")




    این تابع را فراخوانی کنید و آدرس ریجیستری رو بهش بدین مقدارشو بر میگردونه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: میخوام یه subkey توی رجیستری باز کنم اما خطا میده. چه کار کنم
    نوشته شده توسط Arashk_gata در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 تیر 1393, 08:51 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1388, 22:49 عصر
  3. چطوری توی رجیستر یه مقدار رو چک کنم
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 اسفند 1386, 00:42 صبح
  4. یه مشکل کوچولو توی رجیستری
    نوشته شده توسط delphi.net8 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1385, 00:01 صبح
  5. تابعی برای نوشتن خواندن و یا حذف مقادیر باینری توی رجیستری
    نوشته شده توسط dr_g در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 شهریور 1384, 12:45 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •