نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خروجی json برای استفاده در android و ios

  1. #1

    خروجی json برای استفاده در android و ios

    درود بر دوستان عزیز
    بنده در asp.net یک api برای ارتباط اپلیکیشن با سایت نوشتم، در این api ، خروجی به صورت رشته json می باشد
    اپلیکیشن نویس، میگه در خروجی اسم رشته خروجی هم باید قرار بگیره و نباید به صورت xml باشه
    خروجی که من میدم به این شکله:

    <string xmlns="http://schemas.microsoft.com/2003/10/Serialization/">
    [ { "productCode": "0001", "productName": "pn1", "strStore:"1" }, { "productCode": "0002", "productName": "pn2", "strStore:"2" } ]
    </string>​ولی خروجی که دوستمون میخواد میگه باید به این شکل باشه:​{"result":[
    { "productCode": "0001", "productName": "pn1", "strStore:"1" }, { "productCode": "0002", "productName": "pn2", "strStore:"2" }
    ]}
    ​و همچنین xml نباشه

    من یه لیست از product دارم که توسط تابع زیر تبدیل کردم به json:​JsonConvert.SerializeObject(productsObject )




  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: خروجی json برای استفاده در android و ios

    API ای که نوشته در کجا و به چه صورت است؟ آیا در یک API Controller قرارش دادی؟

تاپیک های مشابه

  1. خروجی json برای استفاده در android و ios
    نوشته شده توسط mrtz66 در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 آذر 1397, 11:29 صبح
  2. استفاده از json در php
    نوشته شده توسط harand1 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1396, 18:04 عصر
  3. استفاده از json
    نوشته شده توسط sunn789 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 28 بهمن 1393, 16:33 عصر
  4. ساخت یک فرستنده json
    نوشته شده توسط mehditb در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 اردیبهشت 1392, 02:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •