نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ثبت تعداد در فیلد و شیوه نمایش آن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Thumbs up ثبت تعداد در فیلد و شیوه نمایش آن

    دوستان سلام

    ما با این کد میایم یه سری فیلد هارو ثبت میکنیم ، هدف ثبت بایگانی نامه هستش

    تک تک شماره گرفتن هر شخص مشخصه و راحت ثبت میشه .

    ولی ما میخوایم این حالت باشه ، که مثلا ما یه تکس باکس از نوع Number گذاشتم ، و یه کار مثلا من میخوام 10 تا شماره نامه بگیرم .

    به چه روشی انجام بدم مناسبه ؟؟

    ((( از روش شرطی اول بیام چک کنم که این تکس باکس وارد شده یا نه ، بعد از اون توی دیتابیس ثبتش کنم ، و موقع نمایش هم همونو نشون بدم ؟؟ )))

    اینجا برامون تعداد مهمه فقط .

    به نظرتون بیام یه فیلد توی دیتابیس درست کنم به اسم تعداد و بعد اون مقدار تکس باکس رو بریزم توش .

    موقع فراخوانی هم همونو نشون بدم بهتر نیست ؟؟؟

    چون توی فرمم ، قبلش میاد اول Select میکنه و شماره نامه آخر رو توش نشون میده ، که با یه جمع ساده شماره نامه بعدی رو بگیرم ازش .

    ---

    پیشنهادتون و نظراتتون ؟؟؟


     If Cbo_Name.Text = Nothing Then            MessageBox.Show(" ابتدا تعداد شماره نامه را مشخص نمائید ", "اخطار")
    Else
    Try


    cmd = New SqlCommand
    cmd.Connection = con
    con.Open()


    cmd.CommandText = "INSERT INTO Table (Field1,Field2,Field3,Field4)
    VALUES (@Field1,@Field2,@Field3,@Field4)"


    cmd.Parameters.AddWithValue("Field1", Cbo_Name.Text)
    cmd.Parameters.AddWithValue("Field1", T_Shomare_Name.Text)
    cmd.Parameters.AddWithValue("Field1", Lbl_Time.Text)
    cmd.Parameters.AddWithValue("Field1", Lbl_Date.Text)


    If con.State = ConnectionState.Open Then


    cmd.ExecuteNonQuery()
    Timer1.Enabled = True
    Progress_Bar_Insert.Visible = True
    Progress_Bar_Insert.Enabled = True


    End If


    Catch ex As Exception
    MsgBox("خطا در دریافت اطلاعات" & ex.Message)
    Finally
    con.Close()
    End Try


    End If


    Call Load_GridView()

  2. #2

    نقل قول: ثبت تعداد در فیلد و شیوه نمایش آن

    سلام دوست عزیز از دو تا جدول استفاده کن با این روش که یک کلید خارجی به این جداول متصل کن مثلا جدول اول id میشه 1 و جدول دوم شامل id و unid که سایر پیوست ها رو درون خودش نگه میداره
    برای مثال نامه اول شماره اش 1 و در جدول پیوست همه یونیک ای دی ها میشن 1 و تا آخر...
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. تعریف ایونت برای کنترل ها بر اساس اسمشان
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1392, 19:01 عصر
  2. تعریف ایونت برای کنترلهای ایجاد شده در زمان اجرا
    نوشته شده توسط میلاد قاضی پور در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 03 مهر 1389, 07:44 صبح
  3. سوال: تعریف ایونت
    نوشته شده توسط میلاد قاضی پور در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 تیر 1389, 10:12 صبح
  4. تعداد درایوها
    نوشته شده توسط samyn_sh در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 شهریور 1384, 19:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •