نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: webview

  1. #1

    Angry webview

    سلام
    من با اندروید استادیو و جاوا یک وب ویو درست کردم که وب سایتم رو نمایش بده
    داخل وب سایتم برخی جاهاش confirm dialog دارم. وقتی از طریق وب ویو سایت رو می بینم confirm dialog ها باز نمی شوند و عملا برنامه ادامه پیدا نمی کنه
    برای اینکه confirm dialog هارو بصورت یک popup در وب ویو نمایش داده بشه باید چه کنم؟
    تشکر

  2. #2

    نقل قول: webview

    سلام این دو خط کد رو اضافه کردی؟
    ;()WebSettings webSettings = webView.getSettings
    ;(webSettings.setJavaScriptEnabled(true

  3. #3

    نقل قول: webview

    نقل قول نوشته شده توسط Charliee مشاهده تاپیک
    سلام این دو خط کد رو اضافه کردی؟
    ;()WebSettings webSettings = webView.getSettings
    ;(webSettings.setJavaScriptEnabled(true
    سلام مجدد بله، ولی با این فعال نمیشه، چون درواقع پاپ آپ confirm هست. توو خود داکیومنت های اندورید نوشته باید از WebChromeClient استفاده بشه، دقیقا نمی دونم چطور باید این کلاس رو ایجاد کنم

  4. #4

    نقل قول: webview

    نقل قول نوشته شده توسط lukaskain مشاهده تاپیک
    سلام مجدد بله، ولی با این فعال نمیشه، چون درواقع پاپ آپ confirm هست. توو خود داکیومنت های اندورید نوشته باید از WebChromeClient استفاده بشه، دقیقا نمی دونم چطور باید این کلاس رو ایجاد کنم
    این لینک رو نگاه کن فکر کنم به درد بخوره

    https://stackoverflow.com/questions/...confirm-dialog

  5. #5

    نقل قول: webview

    نقل قول نوشته شده توسط Charliee مشاهده تاپیک
    این لینک رو نگاه کن فکر کنم به درد بخوره

    https://stackoverflow.com/questions/...confirm-dialog
    این هارو همه رو دیدم، یا عموما کار نمی کنند، یا ناقص هستند

  6. #6

    نقل قول: webview

    نقل قول نوشته شده توسط lukaskain مشاهده تاپیک
    این هارو همه رو دیدم، یا عموما کار نمی کنند، یا ناقص هستند
    این کد ضمیمه شده رو ببینید برای خودم که کار کرد البته من رو یه کانفیرم ساده تست کردم.
    اگه کار نکرد که موضوع برای من هم چالش برانگیز شد دوست دارم جوابشو بدونم :)snippet for dialog in webview.rar

  7. #7

    نقل قول: webview

    نقل قول نوشته شده توسط Charliee مشاهده تاپیک
    این کد ضمیمه شده رو ببینید برای خودم که کار کرد البته من رو یه کانفیرم ساده تست کردم.
    اگه کار نکرد که موضوع برای من هم چالش برانگیز شد دوست دارم جوابشو بدونم :)snippet for dialog in webview.rar
    سلام دوست عزیز، امکانش هست به صورت پروژه اندروید استادیو بفرستین؟ چون فکر می کنم کلاس ها کامل نیست

  8. #8

    نقل قول: webview

    نقل قول نوشته شده توسط lukaskain مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز، امکانش هست به صورت پروژه اندروید استادیو بفرستین؟ چون فکر می کنم کلاس ها کامل نیست
    کد کامله مشکلی نداره شما جایی که داری webview رو تعریف می کنی اینارو اضافه کن.

  9. #9

    نقل قول: webview

    نقل قول نوشته شده توسط Charliee مشاهده تاپیک
    کد کامله مشکلی نداره شما جایی که داری webview رو تعریف می کنی اینارو اضافه کن.
    دوست عزیز ، این کد کلاس تعریف وب ویو نیست، این کد استفاده از کلاس هست، بخش هایی از این کد باید به عنوان کلاس تعریف بشه.
    علی ایحال اگر بصورت پروژه بفرستید ممنون می شم

  10. #10

    نقل قول: webview

    نقل قول نوشته شده توسط lukaskain مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ، این کد کلاس تعریف وب ویو نیست، این کد استفاده از کلاس هست، بخش هایی از این کد باید به عنوان کلاس تعریف بشه.
    علی ایحال اگر بصورت پروژه بفرستید ممنون می شم
    این کد رو من اینجوری نوشتم شما هر جور دوست داری بنویس، جای آدرس ، آدرس خودتون رو بذارید پروژه ای بخوام بذارم حجم زیاده اجازه آپلود نمیده فایل هاشو اتچ کردم loadingpopup.rar

تاپیک های مشابه

  1. خواندن pdf با webview
    نوشته شده توسط mehdidanesh در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1394, 01:11 صبح
  2. دانلود / ذخیره یک عکس از webview
    نوشته شده توسط Izadshahri در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 02 شهریور 1393, 16:12 عصر
  3. نمایش در webview
    نوشته شده توسط javadi3d در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1393, 22:34 عصر
  4. تنظیم کش webview
    نوشته شده توسط raha_jon در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 فروردین 1393, 19:41 عصر
  5. سنگین شدن webview
    نوشته شده توسط raha_jon در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 11 اسفند 1392, 17:48 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •