نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه استفاده از split در query

  1. #1

    نحوه استفاده از split در query

    سلام...
    فرض بفرمایید جدولی مانند شکل داریم. لطفاً بفرمایید این کد چه مشکلی داره که همش مقدار null رو بر می گردونه؟
    string uID = "2";
    var a = db.Tb_Test.Where(x => x.parent_id == 53 && x.test_value.Split(',').Contains(uID)).Select(s => s.test_id);

    01.png

  2. #2

    نقل قول: نحوه استفاده ازsplite در query

    همین کوئری رو روی دیتابیست بزن ببین چی جواب میده!

    اگر جواب داد که کانکشنت رو چک کن ببین روی یه دیتابیس دیگه یا مشابه نباشه

  3. #3

    نقل قول: نحوه استفاده ازsplite در query

    دستور Linq توی sql عمل نمیکنه ضمناً کانکشن مشکلی نداره....
    چون وقتی Splite رو حذف میکنم (ب صورت زیر) مشکلی نداره :
    string uID = "2";
    var a = db.Tb_Test.Where(x => x.parent_id == 53 && x.test_value ==uID).Select(s => s.test_id);

  4. #4

    نقل قول: نحوه استفاده از split در query

    اجراي يك چنين كوئري در EF 6x ميسر نيست. اما در EF Core چرا: « امکان انجام محاسبات سمت کلاینت در EF Core »

تاپیک های مشابه

  1. split کردن بانک و روش استفاده
    نوشته شده توسط linktaz در بخش Access
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 03 آذر 1397, 16:33 عصر
  2. سوال: استفاده از تابع Split
    نوشته شده توسط sagggad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1392, 11:29 صبح
  3. سوال: نحوه استفاده از تابع split در کوئری
    نوشته شده توسط nazanin_90 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 18:07 عصر
  4. استفاده از متد Split
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 فروردین 1386, 08:23 صبح
  5. استفاده از split
    نوشته شده توسط zarrin_306 در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1385, 21:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •