نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کوئری گیری برای خلوت کردن جدول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    کوئری گیری برای خلوت کردن جدول

    ضمیمه 149437
    سلام دوستان عزیز
    برای ساده سازی و توضیح بهتر مجبور شدم جدول فرضی بالا رو درست کنم
    قرض از انجام اینکار خلوتر کردن جدول و حجم داده ه ای زیاد هست

    حال با فرض جدول فرضی بالا
    میخام بدونم چجور میشه در ساده ترین حالت کوئری نوشت تا موارد زیر رو انجام بده

    1- تو کوئری اول میخام از هر کاربر فقط سه پیام آخرش باشه و بقیه پیام های اون کاربر پاک بشه
    مثال تو جدول فوق برای کاربر 501 فقط سطر id های شماره 8 - 9 - 15 میمونه


    2- تو کوئری دوم میخام مثلا برای کاربر 500 که چهار سطر اطلاعات داره یک سطر جدید با مجموع jam و kam ردیف های موجودش به جدول اضافه بشه و چهار سطر فعلیش پاک بشه

    id=17 id_fard=500 jam=4000 kam=7500

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: کوئری گیری برای خلوت کردن جدول

    کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: کوئری گیری برای خلوت کردن جدول

    سلام
    برای مورد اول باید از پارتیشن استفاده کنی و شرطش هم اینه که یه شمارنده بذاری و براش شرط بزاری

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: کوئری گیری برای خلوت کردن جدول

    سلام

    ممنونم
    مثال میتونید بزنید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: کوئری گیری برای خلوت کردن جدول

    اگر سمپلی بزنید ممنون میشم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار modern_amin
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    کنار شما !
    پست
    595

    نقل قول: کوئری گیری برای خلوت کردن جدول

    نقل قول نوشته شده توسط karim.mashayekhi مشاهده تاپیک
    سلام
    برای مورد اول باید از پارتیشن استفاده کنی و شرطش هم اینه که یه شمارنده بذاری و براش شرط بزاری
    رهنمایی کنید

  7. #7

    نقل قول: کوئری گیری برای خلوت کردن جدول

    این نمونه کد رو تست کنید
    declare @t table(id int identity(1,1), idf int , jam int, kol int)insert into @t
    values(500,100,500),(500,98,32) ,(500,27,52),(500,40,72),(500,62,22),
    (600,33,500),(600,44,32) ,(600,55,52),(600,66,72),(600,77,22)


    select t1.* from @t t1
    inner join (select row_number()over(partition by idf order by id desc) r, id from @t) t2 on t1.id = t2.id
    where t2.r < 4

تاپیک های مشابه

  1. کپی کردن اطلاعات دو تیبیل متفاوت در دو دیتابیس متفاوت درون یکدیگر هر 2 میلی ثانیه
    نوشته شده توسط nava_2012 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 اسفند 1393, 09:37 صبح
  2. تفاوت ریسپانسیو و بوت استرپ
    نوشته شده توسط somaye-s در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 42
    آخرین پست: شنبه 30 فروردین 1393, 07:53 صبح
  3. تفاوت row با row-fluid در بوت استراپ؟
    نوشته شده توسط rayanravesh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 آذر 1392, 10:39 صبح
  4. راهننمایی در رابطه با تفاوت دو Syntax متفاوت LINQ TO SQL
    نوشته شده توسط sirvan-me در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1391, 21:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •