نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: عدم عملکرد Ajax

  1. #1

    عدم عملکرد Ajax

    سلام..

    لطفاً کدهای زیر رو مطالعه بفرمایید و راهنماییم کنید که اشتباهم کجاست که AJax کار نمیکنه و به ویوی GetMessage ریدایرکت میشه....

    کد های کنترلر :
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    using System.Web.Mvc;

    namespace MVCSample.Controllers
    {
    public class myController : Controller
    {
    public ActionResult GetMessage(string name)
    {
    ViewBag.strName = name;
    return View();
    }

    public ActionResult CallUs()
    {
    return View();
    }
    }
    }



    کد ویوی CallUs:
    @{
    ViewBag.Title = "CallUs";
    Layout = null;
    }

    <head>
    <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/css/bootstrap.min.css">
    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.3.1/jquery.min.js"></script>
    <script src="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/js/bootstrap.min.js"></script>

    <script src="~/scripts/jquery.validate.min.js"></script>
    <script src="~/scripts/jquery.validate.unobtrusive.min.js"></script>
    </head>

    <input type="text" name="name" id="name" />
    <a class="btn btn-default" href="" id="testLink">تایید</a>

    <div id="message"></div>
    @Ajax.ActionLink("GetMessage", "GetMessage", "my", new AjaxOptions { UpdateTargetId = "message", InsertionMode = InsertionMode.Replace }, new { @id = "get_message_link" })

    <script>

    $("#testLink").click(function (e) {
    e.preventDefault();
    var str = "/my/GetMessage?name=" + $('#name').val();
    $("#get_message_link").attr('href', str);
    document.getElementById("get_message_link").click( );
    });

    </script>



    کدهای ویوی GetMessage:
    <p>welcome @ViewBag.strName</p>
    آخرین ویرایش به وسیله reza_devel0per : شنبه 24 آذر 1397 در 17:32 عصر

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: عدم عملکرد Ajax

    چرا از jQuery Ajax استفاده نکرده اید؟ روش Microsoft Ajax قدیمی شده و توصیه شده ازش استفاده نشود.

    و در ضمن، توضیح ندادید توقع داشتید چه اتفاقی بیافته که الان انجام نمیشه.

  3. #3

    نقل قول: عدم عملکرد Ajax

    این پروژه برای یادگیری خودم بود و میخواستم وقتی در input اول (name ) اسمی رو وارد کردیم و دکمه تایید رو زدیم، بدون اینکه صفحه رفرش بشه اکشن GetMessage در کنترلر my فراخوانی و نتیجه ش در div با نام message دیده بشه....
    در خصوص JQuery Ajax و جایگزینی اون با Microsoft Ajax اطلاعی نداشتم، اگر کمی راهنمایی بفرمایید یا لینکی برای یادگیری معرفی کنید ممنون میشم.

  4. #4

    نقل قول: عدم عملکرد Ajax

    ضمن تشکر از آقای کرامتی ، با سرچ در مورد jquery ajax به نتیجه رسیدم.
    جهت اینکه تاپیک برای سایر دوستانی که با این مشکل روبرو میشن، بتونه مفید باشه کد رو اینجا قرار میدم:
    کد HTML:
    <label>نام</label>
    <input type="text" name="name" id="name" /> 
    <button class="btn btn-default" id="testLink">تایید</button>
    <div id="message"></div>  
    
    <script>
        
        $(function () {  
            $('#testLink').on('click', function (e) {
                e.preventDefault();
                $.ajax({
                    url: '@Url.Action("GetMessage","my")',
                    data: { name: $('#name').val()},
                    success: function (result) {
                        $('#message').html(result);
                    }
                }); 
            });
    
        });
    
    </script>

تاپیک های مشابه

  1. نشان داده نشدن Ajax Extensions و Ajax toolkit در toolbox
    نوشته شده توسط behzad_rainy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1390, 18:26 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 اردیبهشت 1389, 15:04 عصر
  3. سوال: سوالاتی در مورد Asp.net ajax و AJAX Control Toolkit ؟
    نوشته شده توسط Modifier در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1387, 11:49 صبح
  4. نحوه استفاده از ajax در پروژه ای که ajax enable نیست
    نوشته شده توسط mp2009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 مهر 1386, 09:04 صبح
  5. سایت مفید درباره asp.net ajax , ajax control toolkit
    نوشته شده توسط reza_62 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 مرداد 1386, 17:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •