نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عدم خواندن Json

  1. #1

    عدم خواندن Json

    سلام


    یک سمپل کد واسه خوندن Json دارم که درست کار می کنه اما وقتی به جای url تست از URL خودم استفاده می کنم که قبلا هم به اندروید , دلفی و asp.net webform از استفاده می کردم اما توی JQuery نمیدونم چرا جواب نمیده
    کد سمپل :
    <!DOCTYPE html>
    <html>

    <head>
    <title>Display IP Address</title>
    </head>

    <body>

    <script>
    var xhr = new XMLHttpRequest();
    xhr.open('GET', "https://ipinfo.io/json",true);
    xhr.send();

    xhr.onreadystatechange = processRequest;


    function processRequest(e) {

    var response = JSON.parse(xhr.responseText);
    document.write(response.ip);

    }
    </script>
    </body>

    </html>

    حالا به جای https://ipinfo.io/json
    من از http://web.toranjpardazesh.com/Servi...ewCity/?test=1
    استفاده می کنم که نمیدونم چرا جواب نمیده , در صورتی که در مرور گر هر دو مقدار مساوی بر می گردونن!


    ضمنا متد هم HTTP Get
    اساتید راهنمایی بفرمایند.

  2. #2

    نقل قول: عدم خواندن Json

    مشکل رو پیدا کردم گفتم به دوستان هم که ممکنه با سرچ بهش برسن اینجا بزارم
    این قسمت رو باید در webconfig قسمت وب سرویستون که من با mvc نوشتم اضافه کنید

    <system.webServer>
    <httpProtocol>
    <customHeaders>
    <add name="Access-Control-Allow-Origin" value="*" />
    <add name="Access-Control-Allow-Headers" value="X-AspNet-Version,X-Powered-By,Date,Server,Accept,Accept-Encoding,Accept-Language,Cache-Control,Connection,Content-Length,Content-Type,Host,Origin,Pragma,Referer,User-Agent" />
    <add name="Access-Control-Allow-Methods" value="GET, PUT, POST, DELETE, OPTIONS" />
    <add name="Access-Control-Max-Age" value="1000" />
    </customHeaders>
    </httpProtocol>
    </system.webServer>

    درست میشه و Json رو معتبر می کنه

تاپیک های مشابه

  1. json
    نوشته شده توسط back door در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 23 آذر 1394, 03:46 صبح
  2. ایجاد فایل json مشکل در نمایش در حافظه داخلی
    نوشته شده توسط asgharjoon2 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 آذر 1392, 11:09 صبح
  3. سوال: چگونگي ايجاد json با php
    نوشته شده توسط abdollah110110 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 آبان 1392, 06:39 صبح
  4. سوال: گرفتن یک عدد از json
    نوشته شده توسط hamid_73 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 شهریور 1392, 20:43 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •