نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تایپ حالت های مختلف در تکس باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    Thumbs up تایپ حالت های مختلف در تکس باکس

    دوستان سلام ، من با این کد میام به تکس باکس میگم فقط عدد وارد شه .

     If (Char.IsDigit(e.KeyChar) Or e.KeyChar = Convert.ToChar(Keys.Back)) Then
    e.Handled = False
    Else
    e.Handled = True
    MessageBox.Show(" لطفا فقط عدد وارد نمائید ", "هشدار")
    End If


    حالا ، دوستان همفکری کنن و به من و همه کمک کنن ،

    1 - برای فقط نوشتن حروف در تکس باکس از چه کدی استفاده کنیم ؟؟؟

    2 - برای جدا کردن 3 رقم 3 رقم مثل ریال چی ؟؟

    **** - به پیشنهاد دوستان گل ، قرار شد از کامپاننت استفاده نکنم .

  2. #2

    نقل قول: تایپ حالت های مختلف در تکس باکس

    سلام
    یک کلاس بسازید و از کنترل TextBox ارث بری کنید ، توی اون کلاس تمام خصوصیاتی که مد نظرتون هست رو پیاده سازی بفرمائید و منبعد از اون کلاس به جای تکست باکس استاندارد استفاده کنید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: تایپ حالت های مختلف در تکس باکس

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    سلام
    یک کلاس بسازید و از کنترل TextBox ارث بری کنید ، توی اون کلاس تمام خصوصیاتی که مد نظرتون هست رو پیاده سازی بفرمائید و منبعد از اون کلاس به جای تکست باکس استاندارد استفاده کنید.
    مثل همون کلاس تکس باکس کنترل ؟؟؟ که خودتون برام گذاشته بودین برای کنترل همه تکس باکس های فرم درسته ؟؟

    از اون روش استفاده کردم ، دو تا تعریف کردم ، یکیش برای ورود فقط عدد تو تکس باکس و یکیش برای ورود فقط حروف توی تکس باکس .

    کم کم دارم کامپاننت هایی که استفاده کردم رو حذف میکنم و سعی میکنم یاد بگیرم با کد نویسی به خواستم برسم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: تایپ حالت های مختلف در تکس باکس

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    سلام
    یک کلاس بسازید و از کنترل TextBox ارث بری کنید ، توی اون کلاس تمام خصوصیاتی که مد نظرتون هست رو پیاده سازی بفرمائید و منبعد از اون کلاس به جای تکست باکس استاندارد استفاده کنید.
    برای جدا کردن 3 رقم 3 رقم مثل ریال چیکار کنیم ؟؟ ، ظاهرا تو کامپاننت ها وقتی به حالت تبدیل ریال میبریمش ، یعنی فعال شه ، درست کار میکنه سه رقم جدا میکنه ، حروفیشو مینویسه واسم ،

    یه مشکلی این وسط هست ، اینه که جمعشونو درست نمیزنه ، و فقط سه رقم اول رو توی محاسباتش میاره .

  5. #5

    نقل قول: تایپ حالت های مختلف در تکس باکس

    دوست عزیز توی محاسبات از Replace استفاده کن و , رو حذف کن
    موفق باشی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار a_mohammadi_m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    230

    Lightbulb نقل قول: تایپ حالت های مختلف در تکس باکس

    سلام
    با استفاده از Regular Expressions کار خیلی راحتتره

    مثلا برای محدود کردن به اعداد

    '********************************************

    Imports System.Text.RegularExpressions

    '********************************************

    Private Sub txtYourTextBox_TextChanged(sender As Object, e As EventArgs) Handles txtYourTextBox.TextChanged
    Dim digitsOnly As Regex = New Regex("[^\d]")
    sender.Text = digitsOnly.Replace(sender.Text, "")
    End Sub

    یا مثلا چک کردن صحت آدرس ایمیل وارد شده

    Function EmailAddressCheck(ByVal emailAddress As String) As Boolean

    Dim pattern As String = "^[a-zA-Z][\w\.-]*[a-zA-Z0-9]@[a-zA-Z0-9][\w\.-]*[a-zA-Z0-9]\.[a-zA-Z][a-zA-Z\.]*[a-zA-Z]$"
    'Dim pattern As String = "\w+([-+.']\w+)*@\w+([-.]\w+)*\.\w+([-.]\w+)*"
    Dim emailAddressMatch As Match = Regex.Match(emailAddress, pattern)
    If emailAddressMatch.Success Then
    EmailAddressCheck = True
    Else
    EmailAddressCheck = False
    End If

    End Function



    ولی به روش شما برای حروف
    Private Sub TextBox_KeyPress(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs) Handles TextBox.KeyPress
    If Not Char.IsLetter(e.KeyChar) Then e.Handled = True 'ignore everything but letter keys
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.
    نوشته شده توسط olampiad در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 06:33 صبح
  2. تو input فقط فارسی تایپ کنید یا فقط عدد تایپ کنید.
    نوشته شده توسط olampiad در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1394, 05:16 صبح
  3. سوال: آیا می توان در هنگام تایپ انگلیسی اولین حرف بزرگ و بقیه کوچک تایپ شود ؟
    نوشته شده توسط mahlamahla در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 بهمن 1391, 17:07 عصر
  4. تبدیل نوع دیتا تایپ (تبدیل دیتا تایپ های سیستمی وی بی به دیتا تایپ های بانک اطلاعاتی)
    نوشته شده توسط arman_Delta2002 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 مرداد 1390, 21:40 عصر
  5. تایپ و بازی ! وبسایتی که باید تایپ کنید تا زنده بمونید ;-)
    نوشته شده توسط Rejnev در بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 24 بهمن 1389, 12:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •