نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارتباط این دو مقدار رو متوجه نمیشم

  1. #1

    ارتباط این دو مقدار رو متوجه نمیشم

    دوستان سلام
    در خواندن تصویر میتونیم تصویر رو با کد زیر به ارایه ای از بایت تبدیل کنیم:
     byte[] buff = System.IO.File.ReadAllBytes(Imagepath);


    همچنین با کد زیر میتونیم پیکسل به پیکسل تصویر رو بخونیم :
    for (int y = 0; y < bitmapImage.Height; y++)
    {
    for (int x = 0; x < bitmapImage.Width; x++)
    {
    pixelColor = bitmapImage.GetPixel(x, y);


    میخواستم بدونم چه ارتباطی بین مقادیر اون ارایه و مقادیر پیکسل وجود داره؟ ایا این پیکسلها رو میشه از اون ارایه هم بدست اورد یا بالعکس؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: ارتباط این دو مقدار رو متوجه نمیشم

    نه بی این راحتی نیست، چون فرمت های مختلف مثل png gif bmp jpg وجود داره که هرکدوم با ساختار تعریف شده ی خودش ذخیره و خوانده می شه

  3. #3

    نقل قول: ارتباط این دو مقدار رو متوجه نمیشم

    دوست عزیز ممنون از پاسختون. فرض کنید تصویر jpg باشه. در این صورت ارتباطشون چطوری میشه؟ این ارتباط برام مهمه. ممنون میشم توضیح بدید یا اگه کد دارید بذارید . ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: توابع توسعه (Extension Methods) چه توابعی هستند؟
    نوشته شده توسط ahrimaneahurai در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1394, 15:53 عصر
  2. سوال: خروجی توابع جاوا اسکریپت (توابع تودرتو)
    نوشته شده توسط abpsoft در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1390, 15:51 عصر
  3. سوال: چگونه می توان وقتی focusروی texboxقرار می گیردبتوان فارسی تایپ کرد
    نوشته شده توسط assimar42 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 29 بهمن 1389, 22:49 عصر
  4. چگونه مي توان محتواي يك فيلد جدول را با توجه به اطلاعات وارده در تكس باكس روي يك ليبل نشان دهد؟
    نوشته شده توسط reshehri در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 بهمن 1389, 17:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •