نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: سوال درباره برنامه جمع دو عدد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    Question سوال درباره برنامه جمع دو عدد

    من یک برنامه نوشتم که توش قراره دو عدد دریافت بشه از تکست باکس و مجموع در تکست باکس سوم نشون داده بشه، اگه از @Html.DisplayFor استفاده کنم خروجی به درستی نشون داده میشه ولی اگه از Html.TextBox استفاده کنم نتیجه در تکست باکس نشون داده نمیشه! کدهام اینجوری ان:
    model :

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel.DataAnnotations;
    using System.Linq;
    using System.Web;


    namespace MvcSumTest.Models
    {
    public class mAdditionViewModel
    {

    public int A { get; set; }

    public int B { get; set; }
    public int Result { get; set; }
    }
    }



    controller:


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    using System.Web.Mvc;
    using MvcSumTest. Models;


    namespace MvcSumTest.Controllers
    {
    public class sumController : Controller
    {
    //
    // GET: /sum/


    public ActionResult Index()
    {
    return View();
    }

    public ActionResult Addition( mAdditionViewModel pModel)
    {
    pModel.Result = pModel.A + pModel.B;
    return View(pModel);
    }


    }
    }






    view:



    @model MvcSumTest.Models.mAdditionViewModel


    @{
    ViewBag.Title = "Addition";
    }


    <h2>Addition</h2>




    @using (Html.BeginForm("Addition", "sum", FormMethod.Post))
    {


    @Html.TextBox("A")
    @Html.TextBox("B")
    @Html.TextBox("Result")
    // @Html.DisplayFor(x => x.Result)



    <input type="submit" value="Submit" />
    }

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: سوال درباره برنامه جمع دو عدد

    @Html.TextBoxFor(x => x.A)  
    @Html.TextBoxFor(x => x.B)
    @Html.TextBoxFor(x => x.Result)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: سوال درباره برنامه جمع دو عدد

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    @Html.TextBoxFor(x => x.A)  
    @Html.TextBoxFor(x => x.B)
    @Html.TextBoxFor(x => x.Result)
    اینو هم امتحان کردم ولی نشد. رو تکست باکس سوم باز هم 0 نشون داده میشه

  4. #4

    نقل قول: سوال درباره برنامه جمع دو عدد

    میتونید تو کنترلر مقدار result را تو viewbag.result بریزید و در ویو هم مقدار viewbag را نمایش بدید
    ViewBag.result = pModel.A + pModel.B;


    کد HTML:
    <input type="text" name="Result" value="@ViewBag.result"/>

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: سوال درباره برنامه جمع دو عدد

    نقل قول نوشته شده توسط a.golzar66 مشاهده تاپیک
    میتونید تو کنترلر مقدار result را تو viewbag.result بریزید و در ویو هم مقدار viewbag را نمایش بدید
    ViewBag.result = pModel.A + pModel.B;


    کد HTML:
    <input type="text" name="Result" value="@ViewBag.result"/>
    ممنون. با این درست شد.
    حالا اگه بخوام بعد هر کلیک روی باتن مقدار همه تکست باکسها با 3 جمع بشه ، اونوقت باید چی کار کنم؟

  6. #6

    نقل قول: سوال درباره برنامه جمع دو عدد

    خواهش
    متوجه منظور سوالتون نشدم خب هر تکس باکسی که میخوایید رو تو کنترلر با 3 جمع کنید و مقدارش رو بریزید تو viewbag.result و در ویو نمایش بدید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: سوال درباره برنامه جمع دو عدد

    فرض کنید یک تکست باکس داریم و یک دکمه؛ میخوام به ازای هر کلیک عدد داخل تکست باکس با 3 جمع بشه و در همون تکست باکس نشون بده.
    این روشی که شما گفتیئد نمیشه چون تکست باکس مقدار قبلی داره و باید به علاوه 3 بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله negar442 : شنبه 01 دی 1397 در 10:44 صبح

  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: سوال درباره برنامه جمع دو عدد

    این کارها می خواهید الزاما توسط یک اکشن در کنترلر انجام بشه و یا اگر با jQuery هم قابل انجام باشه مشکلی ندارید؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار negar442
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    210

    نقل قول: سوال درباره برنامه جمع دو عدد

    با جاوا اسکریپت که خودم می تونم.
    آیا بدون جاوا اسکریپت میشه؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 اردیبهشت 1395, 11:33 صبح
  2. حرفه ای: دانلود سورس تابلوی تبلیغاتی Led و سورس office 2007
    نوشته شده توسط farboodj1375 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 28 خرداد 1390, 11:12 صبح
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1390, 19:11 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 09 بهمن 1389, 10:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •