نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: برطرف کردن خطای NullRefrenceException

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question برطرف کردن خطای NullRefrenceException

    باسلام خدمت دوستان
    یک فرم اصلی دارم که باهاش داده هامو اضافه میکنم. جهت ویرایش، سطری از DataGridView، فرم جستجوم رو، با استفاده از کد زیر میفرستم به فرم اصلیم:

    private void dgvCommod_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    txtCommodType.Text = dgvCommod.CurrentRow.Cells["CommodType"].Value.ToString();
    txtAbbrev.Text = dgvCommod.CurrentRow.Cells["CommodAbbrev"].Value.ToString();
    }


    با کد زیر تو Form Load صفحه اصلیم اطلاعاتو میگیرم و تو TextBox نمایش میدم:

    public DataGridViewRow dgView;
    private void frmAddCommodity_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    txtName.Text = dgView.Cells[0].Value.ToString();
    txtTyp.Text = dgView.Cells[1].Value.ToString();
    }

    با این روش بدرستی رکوردهای دلخوام منتقل میشه، ولی وقتی فرم اصلیم رو باز میکنم برا درج اطلاعات با خطای زیر مواجه میشم:

    er vs.jpg

    میشه راهنماییم کنید ک چجوری این مشکل رو رفع کنم؟
    باتشکر از تمامی دوستان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: برطرف کردن خطای NullRefrenceException

    میتونی قبل استفاده از یک مقدار از NULL بودن اون مطلع بشی و اگر NULL بود یک مقدار جایگزین نماش بده و در غیراینصورت خود مقدار رو


    Convert.IsDBNull(YourValue)

  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: برطرف کردن خطای NullRefrenceException

    کد رو به این صورت تغییر بده و نتیجه رو گزارش بده:
    public DataGridViewRow dgView;

    private void frmAddCommodity_Load(object sender, EventArgs e)

    {

    txtName.Text = dgView.Cells[0].Value?.ToString();

    txtTyp.Text = dgView.Cells[1].Value?.ToString();

    }



  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question نقل قول: برطرف کردن خطای NullRefrenceException

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    کد رو به این صورت تغییر بده و نتیجه رو گزارش بده:
    public DataGridViewRow dgView;

    private void frmAddCommodity_Load(object sender, EventArgs e)

    {

    txtName.Text = dgView.Cells[0].Value?.ToString();

    txtTyp.Text = dgView.Cells[1].Value?.ToString();

    }


    از tostring. خطا میگیره
    er vs3.jpg

  5. #5
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: برطرف کردن خطای NullRefrenceException

    نوع داده (Data Type) ردیف هایی که تو گرید پر میشه چیه؟

    با استفاده از اون می توانید از پراپرتی DataBoundItem به جای Cell ها استفاده کنید، مثال:
    var data = dgView.CurrectRow.DataBoundItem as YourDataType;
    txtName.Text = data.Name;
    txtTyp.Text = data.Type;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •