نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: رفع خطا هنگام درج تاریخ و زمان که از سیستم گرفته شده، در دیتابیس SQL

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question رفع خطا هنگام درج تاریخ و زمان که از سیستم گرفته شده، در دیتابیس SQL

    سلام خدمت دوستان
    یک جدول دارم که بصورت زیره:
    sqlCommodTable.jpg
    و کدی که برای ذخیره تاریخ و زمان استفاده میکنم بصورت زیره:

    private void btnInsert_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var db = new LinqToTrazoDataContext();
    CommoTable codeTbable = new CommoTable
    {
    InsertDate =Convert.ToDateTime( PerCale.GetYear(DateTime.Now)
    + PerCale.GetMonth(DateTime.Now) + PerCale.GetDayOfMonth(DateTime.Now)
    + DateTime.Now.TimeOfDay.Hours + ":" + DateTime.Now.TimeOfDay.Minutes
    + ":" + DateTime.Now.TimeOfDay.Seconds),
    CommodCod = txtAbbrev.Text + "-" + txtCodCommodity.Text ,
    CommodName = txtCommodName.Text,
    CommodGenre = txtCommodGenre.Text,
    CommodSize = txtCommodSize.Text,
    CompanyName = txtCo.Text,
    CommodNumb = Int16.Parse(txtCommodNume.Text),
    CommodWeight = float.Parse(txtCommodWeight.Text),
    CommodTotal = float.Parse(txtCommodTotal.Text),
    UnitPrice = Int16.Parse(txtUnitPrice.Text),
    Dicount = byte.Parse(txtDicount.Text),
    Tax = Int16.Parse(txtTax.Text)
    };
    db.CommoTables.InsertOnSubmit(codeTbable);
    db.SubmitChanges();
    }

    ولی با خطای زیر مواجه میشم:
    er dt3.jpg

    مشکل کدم در کجاست وچجوری باید رفعش کنم؟
    میشه راهنماییم کنید؟
    باتشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار shahryars
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    محل زندگی
    Rio
    پست
    69

    نقل قول: رفع خطا هنگام درج تاریخ و زمان که از سیستم گرفته شده، در دیتابیس SQL

    تقویم فارسی برعکسه
    اون میلادیه
    میتونی برعکسش کنی یا به صورت string بریزیش توی دیتابیس
    البته حدس من اینه که مشکلش این باشه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question نقل قول: رفع خطا هنگام درج تاریخ و زمان که از سیستم گرفته شده، در دیتابیس SQL

    نقل قول نوشته شده توسط shahryars مشاهده تاپیک
    تقویم فارسی برعکسه
    اون میلادیه
    میتونی برعکسش کنی یا به صورت string بریزیش توی دیتابیس
    البته حدس من اینه که مشکلش این باشه
    به String نمیتشه تبدیل کرد، چون فیلد InsertDate دیتابیسم از نوع DateTime هست

  4. #4

    نقل قول: رفع خطا هنگام درج تاریخ و زمان که از سیستم گرفته شده، در دیتابیس SQL

    چرا از میلادی به شمسی و از شمسی به میلادی تبدیل میکنید؟!!
    راحت بنویسید
    InsertDate = DateTime.Now,

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question نقل قول: رفع خطا هنگام درج تاریخ و زمان که از سیستم گرفته شده، در دیتابیس SQL

    میخوام تو دیتابیسم تاریخ بصورت شمسی ذخیره بشه و زمان هم داشته باشم، حالا کجای کارو دارم اشتباه مینویسم نمیدونم؟
    میشه راهنماییم کنید؟
    ممنون میشم
    فیلد InsertDate در دیتابیسم از نوع DateTime است، نمیدونم این فرمت،تاریخ شمسی رو پشتیبانی میکنه یا نه؟

    کد Insert م بصورت زیره:

    private void btnInsert_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var db = new LinqToTrazoDataContext();
    CommoTable codeTbable = new CommoTable
    {
    InsertDate =DateTime.Parse( txtDate.Text),
    CommodCod = txtAbbrev.Text + "-" + txtCodCommodity.Text ,
    CommodName = txtCommodName.Text,
    CommodGenre = txtCommodGenre.Text,
    CommodSize = txtCommodSize.Text,
    CompanyName = txtCo.Text,
    CommodNumb = Int16.Parse(txtCommodNume.Text),
    CommodWeight = float.Parse(txtCommodWeight.Text),
    CommodTotal = float.Parse(txtCommodTotal.Text),
    UnitPrice = Int16.Parse(txtUnitPrice.Text),
    Dicount = byte.Parse(txtDicount.Text),
    Tax = Int16.Parse(txtTax.Text)
    };
    db.CommoTables.InsertOnSubmit(codeTbable);
    db.SubmitChanges();
    }

    و کدی که در صفحه لودم تاریخ رو میخونه بصورت زیره:

    PersianCalendar PerCale = new PersianCalendar();
    private void frmAddCommodity_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string Date = PerCale.GetYear(DateTime.Now).ToString()
    + PerCale.GetMonth(DateTime.Now) + PerCale.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    txtDate.Text = Date;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله bmvgod : یک شنبه 02 دی 1397 در 22:54 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: رفع خطا هنگام درج تاریخ و زمان که از سیستم گرفته شده، در دیتابیس SQL

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    چرا از میلادی به شمسی و از شمسی به میلادی تبدیل میکنید؟!!
    راحت بنویسید
    InsertDate = DateTime.Now,
    درمورد تاپیک شماره 5 میشه راهنماییم کنید؟
    ممنون میشم

  7. #7

    نقل قول: رفع خطا هنگام درج تاریخ و زمان که از سیستم گرفته شده، در دیتابیس SQL

    نقل قول نوشته شده توسط bmvgod مشاهده تاپیک
    میخوام تو دیتابیسم تاریخ بصورت شمسی ذخیره بشه و زمان هم داشته باشم، حالا کجای کارو دارم اشتباه مینویسم نمیدونم؟
    میشه راهنماییم کنید؟
    ممنون میشم
    ....
    به صورت میلادی ذخیره کنید. در زمان نمایش به کاربر به شمسی تبدیل کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question نقل قول: رفع خطا هنگام درج تاریخ و زمان که از سیستم گرفته شده، در دیتابیس SQL

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    چرا از میلادی به شمسی و از شمسی به میلادی تبدیل میکنید؟!!
    راحت بنویسید
    InsertDate = DateTime.Now,
    وقتی ازین کد استفاده میکنم به خطای زیر بر میخورم:

    er dt4.jpg
    با اینکه تو دیتابیسم فیلد insertDate از نوع datetime هست ولی نمیدونم چرا این خطارو بهم میده؟
    میشه راهنماییم بفرمایید که کدمو چه تغییری بدم که خطام درست بشه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  9. #9

    نقل قول: رفع خطا هنگام درج تاریخ و زمان که از سیستم گرفته شده، در دیتابیس SQL

    نقل قول نوشته شده توسط bmvgod مشاهده تاپیک
    وقتی ازین کد استفاده میکنم به خطای زیر بر میخورم:

    er dt4.jpg
    با اینکه تو دیتابیسم فیلد insertDate از نوع datetime هست ولی نمیدونم چرا این خطارو بهم میده؟
    میشه راهنماییم بفرمایید که کدمو چه تغییری بدم که خطام درست بشه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    این خطا دیگه ربطی به تاریخ نداره. مربوط به یکی از تبدیل (Parse)ها هست. برای اینکه متوجه بشید خطا از کدام تبدیل هست، تبدیلها را در سطرهایی مجزا قبل از این سطر انجام بدید.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: رفع خطا هنگام درج تاریخ و زمان که از سیستم گرفته شده، در دیتابیس SQL

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    این خطا دیگه ربطی به تاریخ نداره. مربوط به یکی از تبدیل (Parse)ها هست. برای اینکه متوجه بشید خطا از کدام تبدیل هست، تبدیلها را در سطرهایی مجزا قبل از این سطر انجام بدید.
    ولی وقتی خط InsertDate=DateTime.Now رو Command میکنم، برنامه به درستی کار میکنه. حتی اونجاهایی ک تبدیل Parse هست رو عدد صحیح وارد میکنم، برنامه باز درست کار میکنه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: رفع خطا هنگام درج تاریخ و زمان که از سیستم گرفته شده، در دیتابیس SQL

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    این خطا دیگه ربطی به تاریخ نداره. مربوط به یکی از تبدیل (Parse)ها هست. برای اینکه متوجه بشید خطا از کدام تبدیل هست، تبدیلها را در سطرهایی مجزا قبل از این سطر انجام بدید.
    بسیار بسیار ممنون از راهنماییتون، برنامه داره درست کار میکنه

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: رفع خطا هنگام درج تاریخ و زمان که از سیستم گرفته شده، در دیتابیس SQL

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    چرا از میلادی به شمسی و از شمسی به میلادی تبدیل میکنید؟!!
    راحت بنویسید
    InsertDate = DateTime.Now,
    هیچ راهی وجود نداره که تاریخ شمسی در دیتابیس ذخیره بشه؟

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: رفع خطا هنگام درج تاریخ و زمان که از سیستم گرفته شده، در دیتابیس SQL

    برای ثبت تاریخ بصورت شمسی باید اطلاعات رو بصورت کارکتری و از نوع Char ثبت کنی اونوقت نمی تونی بر روی اون کاری انجام بدی

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Thumbs up نقل قول: رفع خطا هنگام درج تاریخ و زمان که از سیستم گرفته شده، در دیتابیس SQL

    نقل قول نوشته شده توسط MMR_1234 مشاهده تاپیک
    برای ثبت تاریخ بصورت شمسی باید اطلاعات رو بصورت کارکتری و از نوع Char ثبت کنی اونوقت نمی تونی بر روی اون کاری انجام بدی
    بسیار ممنون از راهنماییتون
    آخرین ویرایش به وسیله bmvgod : سه شنبه 04 دی 1397 در 22:06 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 26
    آخرین پست: یک شنبه 19 مرداد 1393, 21:36 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 فروردین 1393, 23:22 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1391, 23:37 عصر
  4. پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 05 فروردین 1391, 11:37 صبح
  5. ارتباط دیتابیس سیستم با دیتابیس سایت
    نوشته شده توسط araelectronic@ymail.com در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1388, 11:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •