نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل در فرمت ذخیره سازی تاریخ و زمان در database

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question مشکل در فرمت ذخیره سازی تاریخ و زمان در database

    باسلام خدمت دوستان
    برای ذخیره تاریخ و زمان در دیتابیس، از کد زیر استفاده کردم:

    private void btnInsert_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DateTime dt = DateTime.Now;
    string dts = dt.ToString("yyyy,MM,dd hh:mm:ss tt");
    var db = new LinqToTrazoDataContext();
    var ct = new CommoTable();
    ct.InsertDate = DateTime.Parse(dts);
    db.CommoTables.InsertOnSubmit(ct);
    db.SubmitChanges();
    }


    ولی در دیتابیسم صدم ثانیه هم نمایش میده، که نمیخوام نمایش داده بشه.
    و هم میخوام ساعتم بصورت 24 ساعت درج بشه، که درج نمیشه.

    ممنون میشم راهنماییم کنید که کدمو چجوری تغییر بدم که به این تغییرات اعمال بشه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: مشکل در فرمت ذخیره سازی تاریخ و زمان در دیتابیس

    یکی از راهها این است که فیلد دیتابیستون رو به استرینگ تغیر داده و این کد را درون این فیلد قرار دهید
      public string GetDateNow()        {
    var dt = DateTime.Now;
    return dt.Year + "/" + dt.Month + "/" + dt.Day + "/" + dt.Hour +"/"+ dt.Minute;
    }

    برای این کار هیچ فرقی نمیکند که نوع فیلد دیتابیس شما دیت باشد یا استرینگ
    نتیجه یکی است

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: مشکل در فرمت ذخیره سازی تاریخ و زمان در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    یکی از راهها این است که فیلد دیتابیستون رو به استرینگ تغیر داده و این کد را درون این فیلد قرار دهید
      public string GetDateNow()        {
    var dt = DateTime.Now;
    return dt.Year + "/" + dt.Month + "/" + dt.Day + "/" + dt.Hour +"/"+ dt.Minute;
    }

    برای این کار هیچ فرقی نمیکند که نوع فیلد دیتابیس شما دیت باشد یا استرینگ
    نتیجه یکی است
    الان مثلا ساعت 11 شب رو بصورت 23 نمیزنه و به ثانیه هم صدم ثانیه اضافه میکنه مثلا میزنه: 11:23:13:8759 عکس زیر رو دقت کنید:
    Tim Sql.jpg
    کدم رو چجوری تغییر بدم که هم صدم ثانیه حذف بشه و هم قسمت ساعتم مثلا بجای 11، 23 نمایش بده؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: مشکل در فرمت ذخیره سازی تاریخ و زمان در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط bmvgod مشاهده تاپیک
    باسلام خدمت دوستان
    برای ذخیره تاریخ و زمان در دیتابیس، از کد زیر استفاده کردم:

    private void btnInsert_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DateTime dt = DateTime.Now;
    string dts = dt.ToString("yyyy,MM,dd hh:mm:ss tt");
    var db = new LinqToTrazoDataContext();
    var ct = new CommoTable();
    ct.InsertDate = DateTime.Parse(dts);
    db.CommoTables.InsertOnSubmit(ct);
    db.SubmitChanges();
    }


    ولی در دیتابیسم صدم ثانیه هم نمایش میده، که نمیخوام نمایش داده بشه.
    و هم میخوام ساعتم بصورت 24 ساعت درج بشه، که درج نمیشه.

    ممنون میشم راهنماییم کنید که کدمو چجوری تغییر بدم که به این تغییرات اعمال بشه.

    کدمو بصورت زیر تغییر دادم ولی به خواصتم نرسیدم:

    private void btnInsert_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DateTime dt = DateTime.Now;
    string dts = dt.ToString("yyyy,MM,dd");
    var db = new LinqToTrazoDataContext();
    CommoTable codeTbable = new CommoTable
    {
    InsertDate = DateTime.Parse(dts),
    InserTime = DateTime.Now.TimeOfDay,
    };
    db.CommoTables.InsertOnSubmit(codeTbable);
    db.SubmitChanges();
    }

    ممنون میشم راهنماییم کنید کدو چجوری تغییر بدم که بعد از ذخیره تو دییتابیس مشکلاتم حل بشه
    آخرین ویرایش به وسیله bmvgod : چهارشنبه 05 دی 1397 در 13:12 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question نقل قول: مشکل در فرمت ذخیره سازی تاریخ و زمان در دیتابیس

    هرکاری میکنم که این مشکل رو حل کنم نمیشه، نمیدونم باید چکار کنم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  6. #6

    نقل قول: مشکل در فرمت ذخیره سازی تاریخ و زمان در دیتابیس

    اگر نوع ستون datetime هست ، مهم نیست در ویژوال استودیو چطور برای شما به نمایش در میاد. در برنامه در زمان نمایش با استفاده از فرمت مناسب به کاربر نمایش بدید.
    و اینکه چرا دو ستون؟ میتونید تاریخ و زمان را در یک ستون ذخیره کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    Question نقل قول: مشکل در فرمت ذخیره سازی تاریخ و زمان در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    اگر نوع ستون datetime هست ، مهم نیست در ویژوال استودیو چطور برای شما به نمایش در میاد. در برنامه در زمان نمایش با استفاده از فرمت مناسب به کاربر نمایش بدید.
    و اینکه چرا دو ستون؟ میتونید تاریخ و زمان را در یک ستون ذخیره کنید.
    ستون InsertDate از نوع Date و ستون InsertTime از نوع Time(7) هست.
    برای اینکه تو سرچ فرمم که فقط برحسب تاریخ هست،راحت بتونم عمل سرچ رو انجام بدم، به همین خاطر اومدم از دو ستون استفاده کردم.


    الان از خط ذخیره زمانم ایراد میگیره، خطای زیر رو نشون میده:

    er vs4.jpg

    و اینکه چطوری میتونم با فرمت دلخواهم به کاربر نوشون بدم؟

    ممنون میشم راهنماییم کنید که چجوری کدمو تغییر بدم که جواب مناسب رو بگیرم؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل در فرمت ذخیره سازی تاریخ و زمان در دیتابیس

    منم دقیقا همین مشکل را دارم، لطفا راهنمایی بفرمایید

  9. #9

    نقل قول: مشکل در فرمت ذخیره سازی تاریخ و زمان در دیتابیس

    روی ستون datetime هم میتونید جستجو کنید.

    برای نمایش هم باید شمسی کنید. برای تبدیل هم قبلا سوال شده جستجو کنید.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: مشکل در فرمت ذخیره سازی تاریخ و زمان در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    روی ستون datetime هم میتونید جستجو کنید.

    برای نمایش هم باید شمسی کنید. برای تبدیل هم قبلا سوال شده جستجو کنید.
    ممنون از راهنماییتون

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: مشکل در فرمت ذخیره سازی تاریخ و زمان در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط bmvgod مشاهده تاپیک
    کدمو بصورت زیر تغییر دادم ولی به خواصتم نرسیدم:

    private void btnInsert_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DateTime dt = DateTime.Now;
    string dts = dt.ToString("yyyy,MM,dd");
    var db = new LinqToTrazoDataContext();
    CommoTable codeTbable = new CommoTable
    {
    InsertDate = DateTime.Parse(dts),
    InserTime = DateTime.Now.TimeOfDay,
    };
    db.CommoTables.InsertOnSubmit(codeTbable);
    db.SubmitChanges();
    }

    ممنون میشم راهنماییم کنید کدو چجوری تغییر بدم که بعد از ذخیره تو دییتابیس مشکلاتم حل بشه


    public string GetDateNow()
    {
    var dt = DateTime.Now;
    return dt.Year + "/" + dt.Month + "/" + dt.Day + "/" + dt.Hour +"/"+ dt.Minute;
    }





        private void btnInsert_Click(object sender, EventArgs e)            {

    string dts =GetDateNow
    var db = new LinqToTrazoDataContext();
    CommoTable codeTbable = new CommoTable
    {
    InsertDate = DateTime.Parse(dts),
    InserTime = DateTime.Now.TimeOfDay,
    };
    db.CommoTables.InsertOnSubmit(codeTbable);
    db.SubmitChanges();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 06 دی 1397 در 23:27 عصر

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    38

    نقل قول: مشکل در فرمت ذخیره سازی تاریخ و زمان در database

    نوع ستون رو از datetime به date تغییر بدین(در سی کول سرور)

  13. #13

    نقل قول: مشکل در فرمت ذخیره سازی تاریخ و زمان در database

      PersianCalendar pc = new PersianCalendar();                string pdate = pc.GetYear(DateTime.Now).ToString("0000") + "/" + pc.GetMonth(DateTime.Now).ToString("00") + "/" + pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString("00");
    Tarikh.Text = pdate;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهکار برای برنامه جهت همگام سازی دو database
    نوشته شده توسط ehsan#baharangiz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 12 تیر 1397, 23:51 عصر
  2. سوال: مرتب سازی خانه های database
    نوشته شده توسط batman1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 آذر 1394, 22:35 عصر
  3. یکپارچه سازی database
    نوشته شده توسط fahim64 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 خرداد 1389, 14:45 عصر
  4. راه اندازی سرورdatabase
    نوشته شده توسط sender در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1384, 10:17 صبح
  5. آزادسازی حافظه در یک برنامه Database
    نوشته شده توسط Bithiah در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 16 مهر 1384, 17:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •