نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: حل مشکل توان بین صفر و یک در C++‎

  1. #1

    حل مشکل توان بین صفر و یک در C++‎

    سلام دوستان من یه مشکلی که برخوردم اینه که تابع pow نمیتونه پایه ش عدد منفی یا صفر باشه میخواستم ببینم چیکار باید بکنم که بتونم مثلا -2 به توان 0.333 رو حساب کنم؟

  2. #2
    کاربر جدید آواتار borderliner
    تاریخ عضویت
    دی 1395
    محل زندگی
    Kingston, Ontario, Canada
    پست
    9

    نقل قول: حل مشکل توان بین صفر و یک در C++‎

    این چطوره؟

    auto result = std::cbrt(-2);


    و هدر <cmath> رو include کن. درواقع ریشه سوم میگیره. Cube Root.

  3. #3

    نقل قول: حل مشکل توان بین صفر و یک در C++‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط king artoor مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من یه مشکلی که برخوردم اینه که تابع pow نمیتونه پایه ش عدد منفی یا صفر باشه میخواستم ببینم چیکار باید بکنم که بتونم مثلا -2 به توان 0.333 رو حساب کنم؟
    اگر از کامپایلری که از C++‎‎11 به بعد را پشتیبانی کنه استفاده کنید! البته که می توانید هم عدد منفی و هم 0 به عنوان پایه در تابع pow قرار بدید!

    #include <iostream>
    #include <cmath>

    using namespace std;

    int main()
    {

    cout<< "pow(-2, 0) = " << std::pow(-2,0) << '\n';
    cout<< "pow(-2, -3) = " << std::pow(-2,-3) << '\n';
    cout<< "pow(-2, 0.333) = " << std::pow(-2,0.333) << '\n';

    return 0;
    }


    والبته خروجی pow(-2,0.333) این دستور nan هست که خب البته منطقی هم هست!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: توابع توسعه (Extension Methods) چه توابعی هستند؟
    نوشته شده توسط ahrimaneahurai در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1394, 15:53 عصر
  2. سوال: خروجی توابع جاوا اسکریپت (توابع تودرتو)
    نوشته شده توسط abpsoft در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1390, 15:51 عصر
  3. سوال: چگونه می توان وقتی focusروی texboxقرار می گیردبتوان فارسی تایپ کرد
    نوشته شده توسط assimar42 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 29 بهمن 1389, 22:49 عصر
  4. چگونه مي توان محتواي يك فيلد جدول را با توجه به اطلاعات وارده در تكس باكس روي يك ليبل نشان دهد؟
    نوشته شده توسط reshehri در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 بهمن 1389, 17:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •