نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطور میشه ستون Combobox Column در DevExpress Grid View اضافه کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    چطور میشه ستون Combobox Column در DevExpress Grid View اضافه کرد؟

    سلام

    میخواستم بدونم چطور میشه در یک Gridview یک ستون از نوع ComboBox Column اضافه کرد که بشه بجای مقادیر موجود در جدول، توضیح مربوط به اون مقدار رو نمایش داد و کاربر نیز با باز کردن Combo مقدار جدید را انتخاب کند. البته در GridControl خود ویژوال استودیو مشکلی ندارم ولی هیچ مطابقتی از نحوه کد نویسی برای انجام این کار برای DevXpress پیدا نکردم و خیلی هم جستجو کردم ولی جواب رو پیدا نکردم. ممنون میشم اگر کمکم کنید.

    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: چطور میشه ستون Combobox Column در DevExpress Grid View اضافه کرد؟

    لینک های زیر رو یه نگاه بنداز :

    لینک 1
    لینک 2
    لینک 3
    لینک 4

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: چطور میشه ستون Combobox Column در DevExpress Grid View اضافه کرد؟

    مرسی دوست عزیز

    مواردی که تغییر دادم اینها بودند:

    بجای استفاده از DataGridViewComboBoxColumn از RepositoryItemLookUpEdit استفاده کردم
    ویژگی های DataSource,DisplayMember,ValueMember مشابه هستن

    تنها تفاوت عمده در تخصیص این ستون به GridView هستش که بصورت زیر تخصیص داده میشه


    GridView.Columns("ProductID").ColumnEdit = colProductName;


    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: چطور میشه ستون Combobox Column در DevExpress Grid View اضافه کرد؟

    فقط یک سوال

    نتیجه این کار یک ComboBox با چندین ستون خواهد شد که ستونی رو که می خواهیم نمایش داده بشه توسط DisplayMember نمایش داده میشه ولی اگر بخوام از اطلاعات یک ستون دیگه استفاده کنم چطور میتونم به اطلاعات ستونهای دیگر دسترسی داشته باشم؟

    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد ستونی از جنس user control برای ستونی از data grid view
    نوشته شده توسط rezvanbaztab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 13:49 عصر
  2. مشکل add در data grid view textbox column
    نوشته شده توسط m.khani_121 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 29 تیر 1391, 23:33 عصر
  3. سوال: تغیر Header Text Column در Data Grid View
    نوشته شده توسط Unknownlive در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 اردیبهشت 1389, 22:19 عصر
  4. ComboBox چند ستوني Multi Column
    نوشته شده توسط rezamahdizadeh در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 بهمن 1388, 20:19 عصر
  5. ComboBox در Data Grid View
    نوشته شده توسط komail_sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 مرداد 1386, 13:00 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •